Всеки човек се стреми към успехи и лична реализация в

...
Всеки човек се стреми към успехи и лична реализация в
Коментари Харесай

Ключът към личната реализация в живота

Всеки човек се стреми към триумфи и персонална реализация в живота. Защо обаче се получава по този начин, че някои по-лесно съумяват, а други колкото и да работят, каквито и старания да поставят, все са на опашката?

Кл

Няма смисъл да се заблуждаваме, че персоналната реализация не е обвързвана надлежно с материално благоденствие. Нещата са свързани и в човешкото схващане уравнението е:

Пари + Власт = Усещане за Успех

Всякакви отклонения, които настояват, че не е по този начин са просто или изключения или неискрени изказвания. Човекът цялостен живот се стреми към все по-високо материално благоденствие и повишение на виталното си ниво.

Харизмата е някакъв мощен персонален магнетизъм, който може да ви завоюва поддръжка, съдействие и да Ви отвори необятни благоприятни условия за триумфи. Харизматичният човек употребява цялото си създание с цел да влияе на други човешки същества посредством персонален, директен контакт и ефикасна връзка. С такива качества този вид хора реализират доста по-лесно персонални триумфи.

Парите сами по себе си не са кой знае какъв блян, само че като средство за реализиране на по-добри условия на живот, могат да бъдат пояснение за устрема на индивида към тях. 

Ако положите старания и поработите върху себе си, в случай че се опитате да си създадете лична харизма, хората ще бъдат привлечени от вас, а това дава власт, мощ и отваря порти. Всички към Вас непринудено ще желаят да Ви оказват помощ да реализирате вашите цели. Способността да притегляте хората, да ги заинтересовате, да им повлияете и ръководите е техника, която въпреки всичко може да се опитате да овладеете.

Тайната в действителност е в закона за духовното предимство.

За всеки, познаващ този закон, светът е място, където всичко е елементарно и на една ръка разстояние. Вашата мисъл е тази, която може да Ви помогне да постигнете триумф посредством усилване на въздействието си върху близките:

1. Чрез закона за внушението и силата на вашата мисъл може да заинтересовате другите с концепциите си и да получите тяхната поддръжка и застъпничество, да съумеете да им въздействате. Тази дарба, която харизматичните хора имат по природа, може да бъде добита и от Вас, стига да деянията мощ на волята и предпочитание да я развиете.

2.Вашите мисли посредством мисловни талази и съмнения в мозъка Ви, могат да окажат съществено въздействие върху мозъците на другите в случай че съумеете да се предпазите и да окажете духовна опозиция на вълните, идващи от мозъците на другите. Ако мозъкът Ви е ангажиран непрестанно с избрани мисли, те по този закон ще притеглят сходни на тях. Това е велико естествено свойство и в случай че съумеете да го приложите, ще привлечете помощ и единодушие в непредвидени размери. Принципа е на „ привличането на сходни мисли ”. Колкото и да не Ви се има вяра мислите в действителност са материални действителности, които одобряват свойството да притеглят непознати мисловни талази със сходни съмнения и качества.

3. Точно посредством силата на мисълта можете да се самоусъвършенствате и да измененията тези черти в характера си и да постигнете нови персонални качества, които не Ви доближават с цел да постигнете мечтаните триумфи. Забравете, че присъщите ви дефекти са непреодолими и няма по какъв начин да ги измененията. Вие можете – това е в основата на духовното предимство. Вашето „ Аз мога ” е това, което ще ви помогне да преодолеете минусите, които Ви пречат и ще Ви помогне да придобиете нови мощни качества на характера.

Всичко в последна сметка е във желанието и силата на мозъка, персоналното самоусъвършенстване и вярата в самия себе си. Да вярваш, че няма непостижими неща и да бъдеш убеден в себе си – това е пътят към основаване на лична харизма. Така ще привлечете освен другите към себе си за съидейници, а ще усетите по какъв начин Вие самият сте станали собствен личен почитател.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР