Всеки човек поне веднъж в живота си се е замислял

...
Всеки човек поне веднъж в живота си се е замислял
Коментари Харесай

Ще ви побият тръпки от тези странни и загадъчни места в Русия, изпълнени с мистична сила

Всеки човек най-малко един път в живота си се е замислял върху това, че на нашата планета има задоволително странни и загадъчни места. Там се случват необикновени неща, които удивяват и до през днешния ден. В Русия има образци за тъкмо такива места. Езерото Байкал

Това е освен най-голямото езеро на нашата планета, само че и център на съсредоточена сила. Знаем, че водата е живот. Той на собствен ред значи сила. Както се знае, най-голямото езеро на планетата е получено вследствие на разлом на земната кора, в резултат на придвижването на литосферните плочи.

В продължение на доста години земната сила от самото „ сърце “ на планетата се е натрупвала в този разлом. Може да се каже, че през днешния ден всяка капка в Байкал е заредена с особена сила.

Аркаим

Още едно много известно енергийно място в Русия. Става дума за незначителен сектор земя, който се намира на скат в Уралската планина. Уникалното му географско състояние основава необикновен несравним климат, който е напълно друг от суровия уралски.
Заради влагата тук се развиват редки растения. Умерените ветрове вършат почвата плодородна, а изобилните дъждове насищат земята с влага. Това разрешило на античните да построят град, който по размери може да се съпоставя с доста модерни.

Долмените от Краснодарския край

Хората, които търсят енергийни места в Русия, наложително би трябвало да посетят тези долмени. Казват, че те са заредени с необикновена мощ. Някои усещат извънредно задоволство край тях, а други – покой. Тук може да се заредите с сила, когато ви следва да извършите решаваща стъпка в живота си и не ви стига храброст.

Крим

Топло слънце и ласкаво море. Това място е изключително. Тук са се събрали на едно място доста енергийни изходи от земята. Поради това в Крим се стичат хора от всички краища на света. Мнозина означават, че след навестяване на планината Кара Даг усещат у себе си по-добро самочувствие, изгубване на болежки, възстановяване на съня и други

Източник: profit.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР