Всеки човек има своя собствена специална енергия и енергийно поле.

...
Всеки човек има своя собствена специална енергия и енергийно поле.
Коментари Харесай

Те са просто непробиваеми: 3 зодии, които умеят да отразяват негативната енергия срещу себе си

Всеки човек има своя лична специфична сила и енергийно поле. За някои от нас това защитно поле е по-слабо, поради което можем да почувстваме въздействието на негативността, идваща от другите.

Но хората със мощно енергийно поле са просто непроницаеми. В зодиакалното съзвездие има единствено трима представители, чиято сила е непоклатима. Разберете дали сте в този лист.

Номер 3 – Козирог

Козирозите са много практични. Те не се занимават с езотерика и не имат вяра в никаква мистичност. Козирозите се управляват единствено от сухи обстоятелства. Те постоянно имат лично мнение за всичко и в никакъв случай няма да последват образеца на другите, в случай че това опонира на техните правила.

Когато Козирозите почувстват, че общуването с даден човек не им е прелестно, те незабавно се пробват да сведат диалога до най-малко.

Освен това има наклонност, че в случай че завиждате на Козирога или му желаете неуспех, тогава скоро всичко да ви се върне. В допълнение, недоброжелателят ще почувства загуба на мощ и може да се разболее. Така че е по-добре да не пресичате пътя на Козирозите.

Номер 2 – Близнаци

Близнаците доста елементарно намират общ език даже с изцяло чужд човек. Близнаците могат да бъбрят с часове за нищо – те в действителност обичат да го вършат.

По време на диалога Близнаците подсъзнателно се освобождават от отрицателната сила. Те просто я разтварят в пространството и изцяло я обезвреждат.

Няма да можете да ги повалите и с думи. Близнаците знаят по какъв начин да изградят непробиваема стена към себе си, която отразява всичко казано назад към събеседника.

Близнаците са на практика ваксинирани против рецензия и саркастични забележки. Те изпращат цялата негативност назад към получателя.

Най-добрата отбрана е нападението и това е правилото, което съблюдават Близнаците. Това им оказва помощ да устоят на натиска на други хора и ги защищава от ударите им.

Номер едно – Риби

Въпреки обстоятелството, че Рибите са доста впечатлителни и чувствителни към света към тях, те на практика не са податливи на въздействие извън. Те имат свое вътрешно скрито леговище и знаят по какъв начин да се скрият там.

Рибите могат толкоз да се откъснат от диалог с човек, че даже да не могат да схванат същността на диалога. Рибите се държат по този метод, когато схванат, че този човек излъчва негативност и зло. По този метод Рибите се скриват във вътрешния си пашкул и стопират силата им.

Също по този начин постоянно се случва Рибите да върнат цялата негативност на събеседника си и даже да я умножат няколко пъти. Те правят всички тези дейности на подсъзнателно равнище. Така че е по-добре да не организирате сходни опити със зодия Риби.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР