Всеки човек има поне един предмет в живота си, с

...
Всеки човек има поне един предмет в живота си, с
Коментари Харесай

Мария Игнатова показа стройни крака от автомобила, с който вече 15 г. не може да се раздели / СНИМКИ

Всеки човек има най-малко един предмет в живота си, с който освен не желае, само че и не е в положение да се раздели. Колкото и необичайно да наподобява в профил, факт е, че по една или друга причина ние, хората, фактически имаме навика да се привързваме към движимостите си. Понякога, тъй като тези предмети имат сантиментална стойност за нас, карайки ни всякога, когато ги погледнем, да се сещаме за оня човек, заемащ особено място в сърцето ни, който ни ги е подарил. Друг път, тъй като толкоз сме привикнали с принадлежностите си, трансформирайки ги в неизменима част от всекидневието си, че просто не можем да си представим по какъв начин въобще бихме се откъснали от тях, захвърляйки ги с неуважение настрани. В тази връзка, преди броени часове Мария Игнатова сподели кое е това нещо, с което отхвърля да се елементарни към този момент цели петнайсет години.

Телевизионната водеща, добила преди време необятна известност в предаването „ Господари на ефира “, където се изявяваше пред камера дружно с тогавашния си съкровен сътрудник Димитър Рачков, показа със своите съвсем 50 хиляди почитатели в Инстаграм, че една от най-дългогодишните ѝ връзки, на която явно не има намерение скоро да постави край, е тази с… персоналния ѝ автомобил. По всичко проличава, че тя държи доста на транспортното си средство, въпреки да е минало тъкмо десетилетие и половина, откогато го има. Вероятно по тази причина до момента не го е заменила с някоя по-нова и съвременна машина, съответстваща на личната ѝ известност. В този миг евентуално мнозина допускат, че колата, за която става въпрос, най-вероятно е от тези скъпи и изящни возила, чиято мода не може току-тъй да отмине с времето… Само че това е неточност, защото приказваме за Fiat Cinquecento, който несъмнено не попада в листата с мъчно постижими покупки, струващи една маса пари.

Актрисата, чиято кариера стартира като състезателен публицист, разгласява в обществената мрежа изложба от три фотоси, на които се вижда, че е спряла колата си на жълтите павета зад Руската черква в столицата, излизайки през вратата ѝ. На фрагментите русокоската е облечена в къса бяла рокля, разкриваща дългите ѝ крайници, обути в черни токчета, с един от които е стъпила на земята. Стройната фигура на актуалната брачна половинка на Ивайло Цветков-Нойзи за прощален път провокира възхищението на нейните фенове, които не икономисаха ласкавите си думи за визията ѝ. Неотдавна тя показа по какъв начин я поддържа, а точно с доста тренировки и придвижване. Преди време тогавашната водеща на „ X Factor “ качи във виртуалното пространство поредност от фрагменти, показващи по какъв начин се разхожда из живописната природа на Витоша. „ Все още не съм разкрила по-ефективен метод за утринен рестарт на „ системата “, написа към тях тя, като привет за „ Добро утро “.

В мненията под настоящия ѝ пост обаче не липсваха и закачки, защото на тях се вижда, че автомобилът ѝ е излязъл от обрисуваното паркомясто, заемайки част от прилежащото. Този факт даде мотив на някои от потребителите на платформата да проявят своята остроумие, изтъквайки, че за толкоз години зад кормилото не е усвоила майсторлъка на вярното паркиране.

„ Марчето – добре! Показваме крайник, тяло… супер! Ама да вземем да се научим и по какъв начин се паркира!?„, написа един.

„ За 15 години най-малко да беше се научила да го паркираш„, гласят думите на различен.

Други обаче даже не обърнаха внимание на разположението на транспортното средство, като че ли заслепени от външния тип на Игнатова, чиято възраст по нищи не проличава, както излиза наяве от мненията им. Те означиха, че наподобява на същинска абитуриентка, на чиято хубост даже Моника Белучи била завидяла… Ние обаче ще оставим вас да решите дали това е по този начин.


Инфо: Дир.БГ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР