Всеки човек е една Вселена. В него се отразяват вибрациите

...
Всеки човек е една Вселена. В него се отразяват вибрациите
Коментари Харесай

Съвети от астролога: Как да зарадвате половинката си за Свети Валентин според зодията

Всеки човек е една Вселена. В него се отразяват вибрациите на небесните светила, национални характерности, обичаи, образование и още доста други детайли. Но дано въпреки всичко да опитаме да повдигнем булото за методите по които 12 знака биха били най-щастливи да честват празника на влюбените Св. Валентин. Описанията важат за хора със безоблачен знак и/или стелиум (2 или 3 персонални планети и/или асцендент) в същия знак.

ОВЕН

Овните са родени водачи и водачи. Те не обичат изненадите, тъй като са привикнали те да управляват събитията. Ако ги поставите в обстановка на неопределеност ще ги изнервите и най-малкото ще станат подозрителни и недоверчиви. Ако изненадата не им хареса ще го покажат без съмнение, даже е допустимо да си тръгнат без доста пояснения. Затова в случай че желаете да прекарате приятни и сантиментални мигове със своя Овен авансово се пробвайте по заобиколен път да съберете информация какво би го зарадвало. Със сигурност прекомерната романтика и четене на стихове няма да са по усета на овена.

ТЕЛЕЦ

Телецът е знак на материята. Тези хора обичат всичко което могат да допрян, да усетят с ръцете си или да стъпят на него. Виртуалните неща не са за тях. Телците обичат хубавата храна, мекото кресло, елегантните облекла и изящните бижута. За телеца удобството и хубостта са доста значими. Затова заложете на красива конюнктура, даже и да е във вашия дом. Декорирайте стаята, украсете с цветя, подберете красиви и изящни принадлежности, поръчайте вкусна само че не прекомерно екзотична храна. Телеца е традиционалист. Ако решите да организирате сантиментален уикенд, дано да е измежду природата, само че в определения хотел да не липсва разкош и улеснения. Св. Валентин на хижа несъмнено не е фантазията на Телеца.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците се ръководят от въздушния и непрекъснато изменчив Меркурий. Подобно на своя шеф хората родени под този знак не търпят скуката и еднообразието. Няма нищо по-страшно за един близнак от рутината. Затова хората, които са си избрали подобен сътрудник би трябвало да са подготвени да измислят непрекъснато нови неща. Няма изненада, която може да уплаши близнака. Действайте самоуверено. Колкото по-нетрадиционно, ексцентрично и неповторимо е вашето предложение, толкоз по-висока оценка ще получите за него. Романтичен уикенд в хотел би зарадвал близнака единствено в случай че е комбиниран с влизане в пещера, търсене на закопано богатство в региона или най-малко посещаване на лунапарк.

РАК

Раците са най-романтичния знак на зодиака. За тях романтиката не се изчерпва до един уикенд в годината. Ако мислите да се отчетете единствено на Св. Валентин скоро ще се сблъскате със студенината и отчуждението на вашия сътрудник рак. Раците обичат всички дребни жестове на обвързаност и обич.  Поднасянето на цвете,  хубава чаша чай или прегръдка могат да сътворят чудеса с тези хора. За Св. Валентин заложете оптимално на романтиката. Изберете особено място където може да бъдете сами. Погрижете се да е уютно, красиво и без доста хора. Раците не обичат тълпите. За тях най-хубаво е когато са сами с индивида който обичат.

ЛЪВ

Подобно на царя на животните, хората родени под знака на лъва носят същото достойнство, достолепие и имат висока самокритика. Те знаят кои са и не биха приели нищо по-малко от това което им се поставя. Затова техните сътрудници би трябвало да са приели своята роля да поддържат и обгрижват своя цар или кралица. Лъвът обича лукса. За него не е задоволително да е красиво, всичко към него би трябвало да е стилно и доста качествено. Това важи както за обкръжаващата го среда, по този начин и за отношението към него самия. За Св. Валентин заведете своя сътрудник на пазар да си избере нещо ново по собствен усет. Следобедът му запазете час в прочут СПА център за масаж и релаксиращи процедури, а за вечерта изберете прекрасен първокласен ресторант с красива панорама и екзотична храна. Романтично приветствие излъчено в народен или различен ефир също биха го/я зарадвали.

ДЕВА

По отношение на личната си персона девите са много скромни. Те рядко ще показват намерено своите потребности и стремежи. По тази причина хората постоянно ги подценяват. Добре е да не натрапвате прекомерно нападателно своята угриженост на девите. По този метод те ще се почувстват притиснати, а те не обичат да притеглят вниманието към себе си. Добре е постепенно и последователно да опознавате своя сътрудник и миговете на романтика да не бъдат прекомерно показни. Те несъмнено не са лишени от сензитивност, само че при тях логиката и трезвия разсъдък надвиват. За Св. Валентин е добре да заложите на нещо познато, като вечеря в желан ресторант и дребен, само че добре премислен удобен подарък. Афиширането на усеща пред доста и непознати хора ще смути девата и несъмнено няма да се почувства добре.

ВЕЗНИ

Управителят на везните е очарователната Венера – планетата на хубостта, хармонията и любовта. Ето за какво не трябва да се учудвате, че представителите на този зодиакален знак носят в себе си тези характерности. Везните не биха приели надменно отношение, само че и не чакат непрекъснати показни прояви на обич. Красотата, стилът и най-много положителните маниери са това което ще зарадва везните. Както раците, везните също не биха се примирили с еднократни прояви на сантиментално отношение. Ако желаете да имате безрезервен и правилен сътрудник, би трябвало да им засвидетелствате обич и самопризнание по-често. За Св. Валентин изберете дребен, само че хубав бутиков хотел, където ще можете да се отдадете един на различен, без да бъдете притеснявани от тълпи от хора и пищящи деца. Наличието на СПА център ще бъде плюс.

СКОРПИОН

Скорпионът е знак на дълбоките и скрити усеща и страсти. При него всичко се случва постепенно във времето, тъй като той/тя не би се доверил по този начин елементарно на инцидентен човек. Ако сега вършиме първи стъпки към представител на зодия Скорпион, бихме ви предложили да не рискувате. Най-сигурният метод да постъпите предписание е да съберете авансово информация от общи другари. Ако решите да действате непринудено и сгрешите, то този Св. Валентин може и да е последната ви среща.  Ако към този момент сте спечелили доверието на скорпиона, поздравления. Вие сте позволени до всички секрети на своя сътрудник и сте наясно по какъв начин да действате. Със сигурност избягвайте тривиалността и демагогията. Скорпиона не обича клишетата, а чака персонално и особено отношение единствено и само за него/нея.

СТРЕЛЕЦ

Ако вашия сътрудник е стрелец, то може въобще да не се тревожите за идния Св.Валентин. Стрелците са огромни купонджии, само че тъкмо романтици не са. Най-важното е да намерите забавно място на което да го/я заведете. Колкото по-далече от мястото където живеете толкоз по-добре. Стрелците не могат да стоят на едно място и придвижването за тях е най-хубавия подарък. Не се престаравайте с цветя и дарове. Карта за лифта или нова винетка ще ги зарадва повече. На самия празник не очаквайте сантиментални излияния или подиуми на деликатност. Ако го притиснете за нещо сходно ще получите прегръдка и измъчени клишета прочетени небрежно в някоя фейсбук група. За да прекарате добре, поканете и другари. Ще стане чудноват ваучър, който ще си спомняте дълго.

КОЗИРОГ

Романтиката не е измежду ползите на козирога. За тях сантименталните излияния по-скоро биха провокирали скука и досада. Тези хора са подвластни на рационалния Сатурн, който избира практичното и познатото. Ако сте приготвили за своя сътрудник козирог нетрадиционно физическо или прочувствено преживяване рискувате доста. Заложете на традицията – букет цветя, бутилка хубаво вино. Ако държите да не сте си у дома изберете ресторант, който към този момент сте посещавали и познавате добре. Можете да заложите и на покупка на предмет или техника за дома или на лека неангажираща разходка измежду природата.

ВОДОЛЕЙ

Водолея се ръководи от планетата Уран, който не търпи никакви клишета и стандарти. Тези хора не се подчиняват на никакви обществени правила и непознати разбирания за живота.   Кажете на един водолей, че нещо не може да се направи и стойте и гледайте. Въображението на водолея е безгранично. Затова в случай че имате шанс да имате сътрудник водолей, би трябвало да бъдете на неговата висота. Забравете за всички стандарти. Може всички да вървят на ляво, водолея ще върви на дясно. Тези хора нямат потребност тъкмо от „ романтика “, само че имат потребност от непрекъснато многообразие за мозъка и тялото. Ако декорирате стаята си като от „ Приказки от 1001 нощ “ и се превъплътите в Шехерезада ще привлечете вниманието му доста бързо. Не очаквайте от водолея да ви написа любовни стихове, само че в случай че ви подари разходка с балон, значи към този момент сте спечелили сърцето му.

РИБИ

Рибите са най-емоционалният безоблачен знак. При тях всяко нещо се пречупва през призмата на възприятията. Ако през миналите дни не сте им обръщали внимание поради проблеми в работата, не очаквайте на Св. Валентин те да бъдат отворени към вашите хрумвания за празника. Ако случая е подобен, то бързо вземете ограничения с една сантиментална вечеря по средата на седмицата. Ако не го извършите в неделя ще си стоите самичък в къщи. Ако обаче сред вас и колегата ви царува естетика, умерено може да обмислите уикенд в скромен хотел с басейн измежду красива природа. Не забравяйте, че ще би трябвало да вземете и бабата. Някой ще би трябвало да гледа децата. Вашата риба не би тръгнала на никое място без тях. Каква може да е тази романтика без децата.

Съветите са готови особено за читателите на happywoman.bg от астроложката

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР