Всеки четвърти клиент на Райфайзенбанк използва банкиране през мобилното си

...
Всеки четвърти клиент на Райфайзенбанк използва банкиране през мобилното си
Коментари Харесай

Райфайзенбанк: Всеки четвърти клиент използва мобилно банкиране

Всеки четвърти клиент на Райфайзенбанк употребява банкиране през мобилното си устройство. Само за интервала на пандемията (март-юли) сполучливите регистрации в приложението RaiMobile са приблизително към 7 хиляди на месец, което демонстрира, че всеки ден нови 233 души стават клиенти на мобилното банкиране.

Сред потребителите на RaiMobile доминират мъжете (56%) и хората сред 25 и 40 години. „ Не е изненада, че по-младите хора демонстрират интерес към новите технологии и избират да банкират мобилно.

Именно към тази целева публика са ориентирани напъните ни да предлагаме модерни цифрови решения за отдалечено банкиране, само че виждаме, че и от ден на ден хора от по-високия възрастов сегмент се възползват от тях. “, разяснява Мариела Атанасова, шеф Индивидуално банкиране в Райфайзенбанк.

Близо 330 хиляди са направените преводи през мобилното банкиране в рамките единствено на един месец (юни). Всяка минута клиентите на Райфайзенбанк вършат приблизително по 8 преводи през RaiMobile, като близо 2 от тях са заплащане на сметка за ток, вода, телефон и други Повече от 20 хиляди са абонирани за една от новите функционалности – бърз превод към телефонен номер.

През мобилното банкиране на Райфайзенбанк могат да се открият банкова сметка и карта единствено посредством натискане на бутон „ Стани клиент “ и попълване на форма с минимално изисквани персонални данни. Потребителите се възползват още от опцията за ръководство на карти, с която за по-голяма сигурност те могат да се заключват, когато не се употребяват.

Скоро обновената версия на RaiMobile ще включва алтернатива за разбор на разноските. Това ще помогне на потребителите да ръководят по-ефективно своите средства.

RaiMobile продължава да бъде в топ 5 на най-сваляните приложения за мобилно банкиране във финансовия бранш в България, съгласно данни на платформата AppAnnie. То е водач във връзка с рейтинга, с помощта на непрекъснато внедряваните нови функционалности.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР