Всеки букмейкър може да предостави най-различни видове залози, които да

...
Всеки букмейкър може да предостави най-различни видове залози, които да
Коментари Харесай

Efirbet: Какво представляват парлей залозите

Всеки букмейкър може да даде най-различни типове залози, които да разрешат на клиента да се забавлява с минимални средства, само че да увеличи доста облагата си при триумф. В такива моменти не е мъчно да открием, че са нужни малко повече познания. Парлей залозите са известни с доста имена, както можем да открием в секцията с и добавената промоция за този тип прогноза. Какво обаче са парлей залозите и за какво стават все по-популярни? Логично е да открием, че в множеството случаи могат да се срещнат и под други имена – батерии, множествени залози и сходни.

Истината е, че зад всички имена се крие една и съща концепция – обединяването на няколко срещи в един фиш, като сумата за
залог остава една и съща. Парлей залозите са известни с това, че от време на време – според от разпоредбите на един оператор – могат да одобряват залози освен за една спортна дисциплинираност, само че и за композиция от такива – въпреки всичко е редно да се обърне внимание на изискванията.

Защо обаче парлей залозите са толкоз известни и за какво толкоз доста хора ги избират? Логичното е, че вместо да се създадат три обособени залога, клиентите могат да се възползват от един
залог, като съберат всички налични коефициенти. Залогът в това отношение се счита за изпълнен, когато всяка една прогноза излезе точна във фиша. Най-вероятно ще откриете и истории по отношение на някакви повече от безумни триумфи, освен това за още по-абсурдни залози, само че не се опитвайте да копирате концепцията. Парлей залозите са основани най-вече, за развлечение и невисок риск.

Често откриваме, че са желани, тъй като постоянно идват и с положителни промоции, както ще открием в секцията с
бонуси нагоре. В този случай операторът ни демонстрира, че има доста спомагателни детайлности и тънкости при този тип прогнози. В своята основа ще открием, че при сполучлива такава и то за съответни спортове, клиентът може да увеличи процентно своята облага. За задачата е редно да се ревизират спомагателните условия за съществуването ѝ, които постоянно могат да изискват маркирането на съответни селекции и пазари, с цел да може и самата прогноза да бъде квалифицираща.

В доста връзки ще видим, че парлей залозите могат да бъдат извънредно добра опция за виновна игра, изключително откакто множеството консуматори желаят да редуцират риска и в същото време да преследват повече облаги. Тайната тук е, че когато броят срещи се увеличи, автоматизирано се покачва и рискът. Затова по-често виновните и рационални ентусиасти селектират до няколко срещи, а не вършат невъзможните
залози. Разбира се, в историята на парлей залозите има няколко занимателни истории, които водят до именит статус. Като ентусиаст, който слага 2 паунда и декларира, че в 10 срещи ще има жълт картон – без значение за кой тим. Оказва се, че предчувствието е било вярно, тъй като хулиганите на терена съумяват да доставят невъзможния коефициент.

Това е единствено образец за подобен
залог, само че не би трябвало да забравяме, че не е редно да се копират едни и същи прогнози, тъй като възможностите да се повторят са минимални. Всеки един клиент би трябвало да знае, че на първо място тук няма никаква формула за триумф, може да има тактика, търсене на по-точни оферти, само че не и гаранция.

Впрочем тъкмо това не би трябвало да бъде забравяно в никакъв случай. Високият коефициент не значи, че един ентусиаст ще завоюва – спортът е цялостен с обрати. Точно затова и множеството марки обръщат внимание на главните условия, които в този случай са обвързани с правенето на прогнози за наслаждение, а не за гонене на облаги. Във втория случай постоянно се стига единствено до по-големи загуби. Разумните играчи знаят това и тъкмо затова самият бранд ще приказва непрекъснато за такова държание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР