Всеки актьор има роли, с които се гордее и би

...
Всеки актьор има роли, с които се гордее и би
Коментари Харесай

Ролята, за която Джордж Клуни съжалява и не би изиграл отново

Всеки артист има функции, с които се гордее и би желал да бъде запомнен именно с тях. Но има и такива, за които съжалява, че се е съгласил да изиграе.
 Джордж Клуни за Матю Пери - за какво триумфът на
Неочакваните разкрития на Джордж Клуни за Матю Пери

Какво си спомня артистът от " Спешно поделение "

Джордж Клуни също има една роля, която и до ден сегашен не му дава мира. И това е тази на Батман. През 1997 година видяхме артиста в " Батман и Робин " дружно с Алисия Силвърстоун и Крис О`Донъл.

Филмът обаче се оказа цялостен неуспех - и в бокс офиса, и в оценките на критици и фенове. Преди две години той даже се пошегува пред Variety, че е забранил на брачната половинка и децата си да гледат  " Батман и Робин ", тъй като желае да продължат да го почитат.
 Снимка 646882

Сега Клуни още веднъж дава ясно да се разбере освен че не желае да си спомня за този филм, само че и че за нищо на света не би изиграл Батман още веднъж. Актьорът даже е доста безапелационен и шеговит по отношение на опцията още веднъж да бъде Батман, написа Fox News.
 Джордж Клуни за
Защо Джордж Клуни се заяде с Джони Деп

Причината е... професионална

" Не мисля, че има задоволително наркотици на света, с цел да се върна ", казва Джордж Клуни пред Entertainment Tonight. Въпреки това се е съгласил да направи къса поява в . Но пък е сигурен, че отвън сходна закачлива поява няма по какъв начин още веднъж да бъде супергерой. Не и Батман.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР