Всеизвестно е, че жените са привлечени от мъже с нисък

...
Всеизвестно е, че жените са привлечени от мъже с нисък
Коментари Харесай

Кои качества у мъжете неудържимо ни привличат

Всеизвестно е, че дамите са привлечени от мъже с невисок тембър, приковаващ взор, добра фигура, възприятие за комизъм, непоклатимост...можем да продължим да изброяваме, само че никой не може да отговори за какво има мъже, които не имат тези или тези общоизвестни качества, а са като магнит за дамите. Или пък се радват на любовта и вниманието на невероятни дами, до момента в който в очите на други същите тези мъже наподобяват надали не криво-ляво.

Ние, дамите, се влияем от инстинктите си и търсим всички тези качества, които са търсели нашите прародителки по пещерите, само че еволюцията не е подминала визиите ни за прелест. Често такава, която даже не можем да разбираем на глас. Кои са тези качества у мъжете, които карат стомасите ни да се присвиват и пеперуди да ги разплитат? Погледът да се замъглява и да сме подготвени на всичко - от това да си тръгнем начаса с този мъж до това да му родим 4-5-6 деца и да свием малко гнезденце, в което ние ще сме неговите единствени кралици. Твърде сладникаво, не - факт е, че когато мъжете вършат тези неща, сме склонни на какво ли не:

Когато той не просто има възприятие за комизъм, само че и постоянно го насочва към нас самите. Не оскърбително, не като шут, несъмнено, само че иронията не му разрушава цялата ни самонадеяност и това като че ли доста ни харесва. В общество, в което множеството мъже флиртуват или се закачат доброжелателно, някой по-рязък коментар може да ни накара да настръхнем, само че подобен мъж може и неудържимо да ни притегля тъкмо с това. Мъжете, които ни карат да се смеем и надсмиваме над себе си, разрешават и на собствен ред, са неустоими освен за дамите.

Когато е благ с почтените и беззащитните. Не безусловно да припада по бебета и дребни кученца, само че нежността точно към буболечки, тревички, животинки е нещото, което може пъклен да разнежи и нас самите. Особено в случай че той го прави изцяло непреднамерено да изкара дивиденти - просто си проличава, че този мъж постоянно е подобен, във всяка обстановка, без значение, дали сме край него, или не.

Когато той излъчва убеденост и самодостатъчност. Всъщност нищо не притегля дамите толкоз, колкото увереността в мъжете. Това е изискването, че на на него може да се разчита, че няма да станем негови бавачки и заместителки на майките им, че може най-накрая да си починем и отпуснем в компанията на мъж. Самодостатъчността е една стъпка по-нататък, не безусловно в положителната посока, и може да се окаже, че подобен мъж е непревземаем, само че тъкмо това също е предизвикателство за множеството от нас.

В същото време обожаваме, когато той демонстрира накърнимост. Това не значи, че би трябвало да плаче на филми или да се самозъжалява. Напротив - демонстрацията на накърнимост е белег на огромна мощ. Такъв мъж е толкоз убеден в мъжествеността си, че не се бои да разчупи с нюанси, да разкрие прочувствената си страна. Уязвимостта може да бъде описване на някой спомен от детството, някакъв момент, когато се е почувствал обезверен, разчувствуван или разчувствуван. Такива мъже ни притеглят точно с това, че ние можем да се окажем тяхна уязвимост един ден.

Когато умее да ни изненада с нещо дребно. Най-добрият подарък е пристигналият в непредвиден миг. Малките жестове не са безусловно материални и даже същински привлекателните мъже могат да създадат и полските тревички специфични, не, тези жестове може да са напълно разнообразни от дарове. Като да ни вземе в обедната отмора, въоръжени със сандвичи и да показа обяда ни. Да си спомни нещо, за което сме разказвали, детски спомен или обичана ария, книга, филм, и да го свърже с някоя изненада. Жените обичаме не толкоз подаръците, колкото тръпките от импровизациите и изненадата.

Външният тип и персоналният жанр, обноски са дреболии на пръв взор, само че там щракат най-вече ключалки. Той е висок, с хубави ръце. Носи ризи с навити ръкави. Когато накланя главата си и ни поглежда напряко, ни се свива всичко. Ленивата му усмивка, която като че ли знае някаква наша загадка. Начинът, по който сяда, отпива, държи цигара. Ароматът на парфюма, смесил се с топлата кожа.

У всяка жена дремят тъкмо такива сетивно-емоционални показа за прелест и те не съответстват с тези на друга жена. Затова не се чувствайте отговорни, в случай че приятелката ви не намира мъжа, по който си падате прелъстителен. Тази химия си работи единствено за вас. И да, ние заслужаваме да преживеем тези мигове, без значение от развръзката. Нека оставим на увлечението да ни обземе. Защото тогава се усещаме живи, привлекателни, вълнуващи и даже да не излезем сухи от водата, отново ще си е коствало.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР