Все повече се спекулира, че Шакира може би има нов

...
Все повече се спекулира, че Шакира може би има нов
Коментари Харесай

Шакира се среща с „мистериозен мъж и планира преместване в Маями“

Все повече се спекулира, че Шакира може би има нов мъж в живота си - и възнамерява да се реалокира в Маями напълно скоро, с цел да бъде по-близо до него, заяви „ Мирър “.

Твърди се, че колумбийската певица и авторка на песни се мести броени дни, откакто е подписала съглашение за настойничество на детето с някогашния Жерар Пике .

Този уикенд футболистът най-сетне проговори за края на 11-годишната им връзка и съобщи, че е изцяло концентриран върху работата си като татко.

Първоначално се разбра, че Шакира желае да напусне Барселона дружно със синовете си Милан, на 10 години, и Саша, на осем години, през юни в края на образователната година.

Испанският новинарски уебсайт OK Diario твърди, че 46-годишната майка на две деца може да има още една причина да форсира преместването си в Маями - " загадъчен мъж " .

Твърди се, че двамата са се срещнали преди няколко месеца, преди тя да напише последната си ария, ориентирана против Пике и новата му другарка Клара Чиа.

През уикенда OK Diario заяви: " Изглежда, че колумбийската певица може да е намерила нова заблуда в лицето на тайнствен мъж, с който явно се е срещнала в Маями и с който поддържа контакт от четири месеца. " Той не предлага повече детайлности, като се изключи че мистериозният мъж не е Антонио де ла Руа , с който тя се срещаше преди да срещне Пике на Световното състезание по футбол през 2010 година

Експертът по Шакира Лаура Фа съобщи по-рано този месец, че изпълнителката желае да напусне града до няколко седмици. Тя е един от двамата публицисти, които постоянно отразяват живота на майката на две деца за каталунския вестник “El Periodico “.

На 1 април тя желае да напусне Барселона дружно с децата си, откакто първичните известия гласяха, че това ще се случи в края на образователната година през юни.

Това се случи преди майка ѝ Нидия Рипол да бъде приета в болница в каталунската столица, откакто в крайници ѝ беше открит кръвен съсирек.
Влошеното здравословно положение на 91-годишния ѝ татко Уилям Мубарак в началото беше посочено като съществена причина тя да се откаже от проектите си да се реалокира в Маями при започване на годината.

Двойката удостовери през ноември, че е постигнала съглашение след продължителни договаряния, които приключиха с маратонска 12-часова среща с юристите им.

През идващия месец те подписаха съглашението в съда в Барселона.
Като част от съглашението пенсионираният футболист Пике, който сега се среща с 23-годишната каталунска хубавица Клара Чиа, ще прекарва ваканциите с децата си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР