Все повече се налага мнението, че да се разчита на

...
Все повече се налага мнението, че да се разчита на
Коментари Харесай

По професия съм онколог и ако имах такъв здравословен проблем, бих направила тези неща

Все повече се постанова мнението, че да се разчита на актуалните способи за лекуване на рака – химиотерапията и лъчетерапията или оперативната интервенция и неверен метод, защото при него битката е със следствието, а не с повода на болестта. Съгласно известният онколог Марк Хайман, повода за възникването на тази подла болест се крие в енергийния дисбаланс на организма, което пък е резултат от неправилния метод на живот. Ето какво показва Хайман, че би трябвало да вършиме, с цел да подобрите значително метода си на живот. 1) Да спрете потреблението на захар, защото тя зарежда раковите кафези и по този начин подтиква техния напредък. Това значи да спрете с яденето на сладка модифицирана храна, както и пиенето на подсладени питиета.

Малко глюкоза и фруктоза няма да ви навредят, само че контролът на инсулина е наложителен. 2) Трябва да изключите от менюто си всички несъответствуващи продукти; към тях спадат всички брашнени произведения, а по отношение на млечните артикули – тяхната честа приложимост провокира отмалялост, неприятно самочувствие, стрес, инфектиране на червата… Изобщо, в случай че някоя храна ви работи некомфортно, просто забравете за нея! 3) Трябва да преустановите възпалителните процеси в организма си, като консумирате богати на киселините Омега-3 артикули: риба, ленено семе… Така ще подобрите и самочувствието си и ще намалите умората. Именно възпалителните процеси са в основата на пораждане на алергични или автоимунни болести, които предпоставят появяването и развиването на ракови кафези.

4) Трябва да унищожавате или значително да забавите развиването на бактериите, живеещи в стомаха ви, защото те могат да отключат ракови болести както в него, по този начин и в дебелото черво… Затова би трябвало да консумирате доста: кисело мляко или/и кефир, съдържащи пробиотици и пребиотици, плодове (с фитонутриенти),
по-специално грозде, както и виновност, в които се съдържа ресвератрол,
и не на последно място – куркума (куркумин). 5) Трябва да се пазите от въздействието на другите токсични субстанции, които навлизат в организма ви посредством напитките в пластмасови кутии и/при консумирането на комплицирани полуфабрикати.

Освен това, би трябвало да сведете до най-малко разходките в центъра на огромните градове и да се стремите по всякакъв начин да сте повече измежду природата; в градския център, концентрациите на олово и други тежки метали, на фини прахови частици на въглеродна основа и на всички други нездравословни излъчвания и частици, съдържащи се в смока, са рисково високи за вашето здраве и могат да отключат, рано или късно, ракови болести. От всичко гореизложено изводът е явен: разчитайте на себе си да подобрите метода си на живот и по този начин да снижите вероятността да закъсате с някое раково заболяване.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР