Все повече кожата на жените е изпъстрена с многобройни бенки

...
Все повече кожата на жените е изпъстрена с многобройни бенки
Коментари Харесай

Какво послание ви носят бенките на тези части от тялото

Все повече кожата на дамите е изпъстрена с многочислени бенки и с изключение на като козметичен недостатък, натях може да се гледа и като на знак от ориста.Китайската астрология твърди, че те имат разнообразни смисли според от това къде по тялото ви се намират. Вижте тези 7 разнообразни места за бенки и какво е смисъла им за вас:

1. Бенка на челото

Бенките на челото се смятат за знак за разцвет. Но според от точното й състояние, може да има спомагателни смисли.

Бенка от лявата страна на челото може да значи, че имате някаква жалка липса на шанс и че от време на време може да се наложи да поработите малко повече, с цел да постигнете това, което желаете.

Ако имате бенка в средата на челото си, това значи мъдрост и по-голям късмет за сполучлив брак.

Бенките от дясната страна сочат, че имате способността да бъдете страховит сателит, без значение дали е в бизнес или в брак.

2. Бенка на бузата

Ако имате бенка на бузата, това значи, че сте почтени, чувствителни и от време на време срамежливи. Но когато обстановката го изисква, вие се превръщате в смел водач.

Бенка на лявата буза значи, че от време на време можете да изглеждате арогантни, заради вашата интровертна природа.

Що се отнася до дясната буза - вие сте необикновено грижовни и поставяте фамилията над всичко останало.

3. Бенка покрай устните

Тази съответна бенка е знак за сексапил и грациозност. Независимо дали е в десния или в левия ъгъл на горната джука, вие се стремите да живеете пълноценно. Прекарването на време с другари и пътуванията са две от обичаните ви неща. Също по този начин бенка на долната джука демонстрира, че децата ви имат по-голям късмет да реализират огромен триумф във всичко, което решат да вършат в живота.

4. Бенка на носа

Бенките на носа демонстрират самоуважение и че сте доста работлив човек. Въпреки че от време на време другите могат да мислят, че имате огромно его, вие се смятате за страховит другар.

Наличието на бенка на върха на носа постоянно значи, че въпреки да можете елементарно да се отпуснете, вие сте настървени. Освен това от време на време съжалявате, че сте споделили нещата, преди да ги обмислите.

Бенката от дясната страна на носа ви значи огромна доза пристрастеност и нужда от по-тясна връзка с другите.

Що се отнася до лявата страна - тя може да сочи към някои битки през живота ви, само че най-важното е да знаете, че постоянно ще излезете на върха.

5. Бенка на стъпалата

Бенките на краката са знак, че обичате да пътувате. Това също е знак, че сте приети за дейностите си. Ако бенката е ситуирана на десния крайник, това значи, че имате страховит фамилен живот. Бенка на левия крайник обаче може да значи, че могат да се появят някои финансови проблеми.

6. Бенка на рамото

Ако вие или някой, който познавате, има бенка на рамото, това значи, че имате опцията да решавате проблеми с лекост и сте в действителност виновен човек, който може да се оправи с всичко, което животът му сервира. Докато се наслаждавате да помагате на всички към вас, внимавайте да не позволявате на другите да се възползват от вас. И не забравяйте да поставяте себе си преди всичко.

7. Бенка на брадичката

И най-после, бенки по брадичката. Тези бенки демонстрират, че сте решителни и грижовни. Понякога може и да сте малко упорити. Местоположението също е значимо - бенките от дясната страна значат, че постоянно следвате логическо мислене. Що се отнася до лявата страна, те съставляват човек, който е непосредствен и не се опасява да отстоява мнението си, написа jenite.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР