Все повече изглежда, че отиваме на избори 2 в 1.

...
Все повече изглежда, че отиваме на избори 2 в 1.
Коментари Харесай

Нинова: Все повече изглежда, че отиваме на избори 2 в 1

„ Все повече наподобява, че отиваме на избори 2 в 1. Политическата обстановка е безпорядък, обърканост, неустановеност и неустойчивост - икономическа, обществена, за всеки един български жител ”. Това съобщи пред NovaNews водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Прочетете още
По думите ѝ левицата е готова за предварителен избор и е единствената опция на модела ГЕРБ. „ Вярвам, че не предаваме тези, които са ни изпратили тук, и пазиме техните ползи ”, сподели Нинова.

Тя добави, че е рано да се отговори на въпроса с кого биха работили за взаимно ръководство. „ Има време, дано да дойдат избори, ще приказваме ”, сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Според нея и сега решението е експертен кабинет. „ Предложихме надпартийно, експертно, национално, програмно и с избран период на деяние държавно управление. Да има 5-6 задания, за всяка от тях да има избран период за осъществяване, да има отчетност пред Народното събрание. Това наше предложение тогава не се одобри и се пристъпи към незаконен сговор ”, сподели Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия сподели още, че не сме подготвени да станем членове на еврозоната, а рискът от това да пострадат българските жители и стопанската система е доста огромен.

Тя прикани да се стигне до дъно и да се открият политическите зависимости в правосъдната система.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР