Все повече и повече съдбата на България зависи от Възраждане.

...
Все повече и повече съдбата на България зависи от Възраждане.
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Няма как да има работещо правителство без Възраждане

Все повече и повече ориста на България зависи от " Възраждане ". " Възраждане " влезе в тройката на политическата система и вървим към огромната цел. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред bTV.

По думите му няма по какъв начин да има работещо държавно управление без " Възраждане ". Ситуацията е такава, че или държавно управление на американското посолство, или държавно управление на Възраждане. Дори да се направи държавно управление, то няма да е устойчиво, разяснява Костадинов. 

Според него Христо Иванов би трябвало да е най-вече обезпокоен, тъй като обединението ПП/ДБ не са усили поддръжката си. 

Костадинов е на мнение, че обработката на изборните резултати се прави преднамерено. Има напън хората да бъдат принуждавани да гласоподават с хартиената бюлетина, само че това не се случи, удовлетворен е водачът на " Възраждане ". 

Костадинов се похвали, че в края на седмицата ще знае какъв брой са подписите за привикване на народен референдум за опазване на еврото. Всички те обаче били събрани в 100 общини и ще бъдат импортирани в 49-то Народно заседание. 

Костадин Костадинов прикани да не се вършат опити с провеждането на изборите или съставянето на кабинет. Лично той избира нов предварителен избор пред това да пострадат българските финанси от некадърно държавно управление. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР