Все повече хора днес избират да живеят здравословно. По традиция

...
Все повече хора днес избират да живеят здравословно. По традиция
Коментари Харесай

За първи път в България – допълнително здравно осигуряване, фитнес и уелнес в едно!

Все повече хора през днешния ден избират да живеят здравословно. По традиция точно началото на годината е времето, в което можем да забележим десетки нови лица в спортната зала. Ако и Вие сте решили да започнете деен начин на живот точно в този момент, това предложение може да Ви заинтригува. Фитнес и спа веригата Pulse Fitness & Spa към този момент предлага нова услуга: Pulse MAX - в допълнение здравно обезпечаване и VIP пакет като надграждане на всеки абонамент против още 14,90 лв/месец.

Допълнителното здравно обезпечаване е с предел от 1000 лева годишно. Това включва първоначални прегледи, вторични прегледи, операции, лабораторни проучвания и още доста други услуги. VIP пакетът, също част от Pulse MAX, дава опция за 2 безвъзмездни визити с другар всеки месец и безграничен брой визити в границите на един ден. Като подарък ще получите и безграничен достъп до онлайн платформата за фитнес Pulse+

Pulse MAX предлагането важи за градовете София и Пловдив. Могат да се възползват лица над 18-годишна възраст. Текущи клубни членове на Pulse Fitness & Spa могат да наградят своя абонамент посредством доплащане, а всички, които се причисляват в този момент, могат да прибавят този пакет услуги при старта на своето участие. За да се възползвате, е нужно да се обадите на номер или да заявите в обект от веригата Pulse Fitnes & Spa.

„ Тази композиция от услуги е безусловно нова за България. Хората, които живеят интензивно към този момент имат вид да получават най-хубавото от здравословния метод на живот единствено с една карта. Pulse MAX разрешава да упражнявате при най-хубавите условия и да сте спокойни за здравето си! “ – разясняват от Pulse Fitness & Spa.

Ако сте в развой на обсъждане дали да се присъедините към даден фитнес клуб точно в този момент, Pulse MAX Ви дава причина да вземете решение в интерес на здравето и спорта. Разберете още.



Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР