Все по-задълбочените изследвания на невропсихологията показват, че емоциите имат огромно

...
Все по-задълбочените изследвания на невропсихологията показват, че емоциите имат огромно
Коментари Харесай

Доц. Бостанджиев: Емоциите в отношенията определят колко ще живеем и дали ще се справим с ковид

Все по-задълбочените проучвания на невропсихологията демонстрират, че страстите имат голямо значение за нашето физическо здраве. Отношенията с близките хора дефинират дали ще живеем 5 години повече или по-малко и дали ще се преборим с коронавирус, тъй като имат директни връзки с имунната система. Това съобщи по bTV психотерапевтът и сексолог доцент доктор Румен Бостанджиев.

Той разяснява разновидностите за реализиране на хармонични връзки, като акцентира, че разликите сред хората в една двойка са добра основа те да се балансират. Когато хората се разграничават в страстите си, те се допълват и подкрепят един различен по-добре, безапелационен е експертът.

„ Енигма е за какво се харесваме. Природата е заложила в това доста комплициран принцип “, сподели доцент Бостанджиев. Той изясни, че колкото и да напредват невро науките, те не могат да стигнат до разбор, който да изяснява всичко за страстите и дейностите ми. Според него това с изключение на всичко е и неверна основа, да си търсим извинения. „ Не върви да се оправдаваме с това, че постъпваме по някакъв метод, тъй като такива са ни гените “, разяснява експертът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР