Все по-слаб, изпит и с умряла усмивка изглежда лидерът на

...
Все по-слаб, изпит и с умряла усмивка изглежда лидерът на
Коментари Харесай

Пазят Слави Трифонов с пищови, той с патерици

Все по-слаб, изпит и с умряла усмивка наподобява водачът на " ИТН " Слави Трифонов. Шоуменът е заобиколен от въоръжени с револвери гардове. Политикът бе уловен от " България Днес " преди дни пред офиса си в столичния квартал " Левски Г ".

От фрагментите ясно се вижда, че Трифонов фрапантно е измършавял в последните месеци. От мускулатурата на политика не се вижда съвсем нищо.

Дългия мъчно слиза от големия черен джип, с който се придвижва от вкъщи си до малкия екран. Шоуменът употребява патерица, с която си оказва помощ, с цел да стъпи на земята. Трифонов употребява същото помощно средство от години.

Слави наподобява на пръв взор умислен, само че в действителност физиономията му е изразено намръщена. Нещо повече - по лицето му се чете болежка. В последно време усмивката изцяло отсъства от лицето на водача на " ИТН ". Най-вероятно Слави изпитва мощна болежка и по тази причина гримасите му са измъчени.

Прави усещане, че Трифонов не търси помощ от въоръжената защита, до момента в който слиза от лъскавия джип и върви независимо до входа на постройката. Макар постепенно и благодарение на патерицата си, той самичък извървява дистанцията до офиса. Разбира се, гардовете стоят на сантиметри от шефа си и наблюдават да не залитне.

Един от телохранителите на Дългия е въоръжен с револвер, запечатва още фотокамерата върху фотографията. Огромният охранител е запасал оръжието в кобура си и се движи компактно до водача на Има Такъв Народ, бдейки за неговата сигурност.

Трифонов е подхванал още една фрапантна смяна. За кол път от години той е облечен с тениска, която не е на известния немски дизайнер Филип Плейн. Явно Слави към този момент има друга обичана марка, а логото на тениската му се вижда отдалеко.

Личи му, че мисли за полупрезидентска република

Замислената мимика на лицето на Трифонов най-вероятно издава дълбоката му прочувствена угриженост за следващия референдум, който шоуменът политик възнамерява. Буквално на лицето му проличава, че мисли. Лидерът на " ИТН " се появи в преднамерено изказване по личната си телевизия, в което изненадващо разгласи, че ще желае всенародно допитване дали България да стане президентска република. По-късно юристката от партията му Ива Митева изясни, че водачът на Има Такъв Народ имал поради полупрезидентска република, каквото и да значи това.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР