Все по-сериозно ще се ходи на референдуми и ще се

...
Все по-сериозно ще се ходи на референдуми и ще се
Коментари Харесай

Човек на Слави проговори за президентския референдум и ПП

Все по-сериозно ще се върви на референдуми и ще се питат българите дали не желаят да се смени системата на президентска република. Това съобщи в изявление за телевизия НоваНюз Станислав Балабанов от " ИТН ".

" Политиците си мислят, че хората са не запомнили какво им предизвикаха. Предизборната акция се употребява единствено за внушения и неистини от страната на партиите. Ние търсим излаз от политическата рецесия ", акцентира претендентът за народен представител.
-->
" Продължаваме промяната " плаши народа, че в случай че нямат болшинство, няма да има парламент. Имат проблем с морала и лъжите, рецесиите са на база на техните неверни решения ", сподели Балабанов.

" Вяра на социолозите нямаме, тъй като нормално не познават. Вярваме на това какво ни споделят хората, те схванаха нашето държание, поздравиха ни и даже ни питаха дали не закъсняхме да се оттеглим от обединението. От нашата партия си потеглиха предатели. Ние също допуснахме неточности - доверихме се на неверните хора ", акцентира индивидът на Слави.

Според него след изборите ще има мощно фрагментиран парламент с разнородни политически обединения. " Преговорите ще бъдат извънредно тежки, в случай че има такива. Не можем да предвиждаме дали е допустимо да се сформира съдружно държавно управление. Коалиция сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната " ще бъде уродливо събитие, на което ние ще бъдем тежка съпротива ", съобщи той.

По думите му Има Такъв Народ би се коалирала с Демократична България. " С Политическа партия е съвсем невероятно. Ако водачите им имат предпочитание да вземат участие в изпълнителната власт, е изключено, както и с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Ако следим катарзис в останалите обединения, допустимо е да има диалози ", уточни Станислав Балабанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР