Все по-малко са шансовете да има правителство и май ще

...
Все по-малко са шансовете да има правителство и май ще
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Ако ми обяснят защо не ни подкрепиха, ще ида да лобирам пред Слави

Все по-малко са възможностите да има държавно управление и май ще имаме и нови избори. Честно казано това не е добре, тъй като губим доста значимо време, страната не е в положително положение. Това съобщи Мика Зайкова от " ИТН " пред екип на " Евроком " в коридорите на Народното събрание.

" Хайде да си приказваме почтено. Ако някой мислеше за България и в случай че в действителност трябваше да създадем нещо - аз не мога да си обясня повдението на партиите на смяната. Ние се разбрахме по всички цели и главните политики. Извинявайте, но май на някои егото им е повече от акъла. Аз не мога да си обясня, за какво те обявиха, че няма да ни поддържат. След като те оповестиха, че няма да ни поддържат, по какъв начин тогава да реагира партийното управление на " ИТН ". Защо тогава " ИТН " да поддържа нещо, което не се знае какво ще бъде. ", уточни още Мика Зайкова.

" Те в този момент внезапно се сетиха, че желаят да мислят за България. Ако те ми обяснят за какво не ни поддържаха, аз съм съгласна да отида да лобирам пред Слави. Но никой не може да ми изясни това. Някой някъде е желал да стане министър или да извърши нещо, което е заречен или да не дава Господ, в случай че е взел пари. ", уточни още тя.

" Мисля, че е напълно ясно " ИТН " уточни, че няма да се поддържа това държавно управление. Тези момчета са млади и нови и в политиката. Яла съм им попарата на старите партии доста дълго. Искам да кажа на всички партии - в случай че някой си мисли, че в този момент след всички тези работи, които въдворихме, ще си вдигне наличието в Парламента, грубо се лъже. Не е добре за България, че се случват такива дребнави неща. Това за мен е еснафщина - да съм министър, да съм вицепремиер, тъй като допускам, че Христо Иванов и Мая Манолова са очаквали да бъдат вицепремиери в едно съдружно държавно управление ", безапелационна е Мика Зайкова.

Тя разяснява и сюжета за избори 2 в 1.

" Това е доста тежка обстановка, тъй като ГЕРБ и доближените компании, които осигуриха машините ще ни обезпечат капан и ще кажат, че няма по какъв начин да ги настроим и ще се наложи да се върнем към бюлетините и да се появят тези " другари " от гетата с 50-те лв. или с кебапчетата, което е към този момент извънредно. Дори да желае служебното държавно управление, мъчно би удържало. Надявам се, че няма да гласуваме с бюлетини и няма да има избори 2 в 1. ", приключи тя.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР