Все по- брутални реплики хвърчат между Мария и Миглена Каканашева.

...
Все по- брутални реплики хвърчат между Мария и Миглена Каканашева.
Коментари Харесай

Брутално! Миглена Каканашева изтърси в очите на Мария: Ти си компаньонка!

 maria-megz-4

Все по- брутални реплики хвърчат сред Мария и Миглена Каканашева. Чашата обаче преля на снощните номинации.

Фолк певицата за първи път чу обидната имитация на Мегз от първия им спор, когато дизайнерката изстреля, че не си вади парите единствено с пеене. Докато Мария си говореше с още няколко съквартиранти за изцепката на дизайнерката, Миглена Каканашева не се сдържа и продължи да налива масло в огъня.

Дизайнерката заплаши фолк дивата, че в случай че продължава да я разисква в нейно наличие, щяла да разкрие цялата истина за нея и името й щяло да бъде на всички места.

Мария не се сдържа и я назова умопобъркан. При което Мегз изтърси: „ Ти пък съгласно мен си компаньонка “. Дизайнерката съобщи, че избира да е умопобъркан, в сравнение с да е като нея.
За да се сгорещи още повече абсурда, началник Петров скочи против Антон Стефанов. Но миньончето на поп- фолка не му остана длъжна и го насмете уместно, тъй че да си седне още веднъж на дивана.

 maria-megz-5

Мария обаче се разфуча още повече. Тя сготви и Мегз като я подреди, че надали като продава рокли по 79 лв. се е сдобила с G- класа. Както и че доста лае, само че е на каишка.

Шеф Петров още веднъж се навря сред словесните плесници на Мария, с цел да защищити новата си приятелка в къщата Миглена Каканашева. Но безрезултатно.

Двете едвам се узаптиха да прекратят бруталната замяна на грозни реплики. Фолк певицата постави точка на разногласието, като съобщи на Мегз, че ще я съди за наглите й думи.

Джулиана Гани също скочи против дизайнерката, защото още през цялото време не може да я понася. Силиконката изтърси, че най-малко Мария се е омъжвала два пъти, освен това за стойностни мъже, а Миглена нито един път. Дизайнерката пък й отговори, че още не била разкрила любовта.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР