Отстраняването на Росен Желязков от поста председател на Народното събрание

...
Отстраняването на Росен Желязков от поста председател на Народното събрание
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Отстраняването на Росен Желязков от поста председател на НС е странно

Отстраняването на Росен Желязков от поста ръководител на Народното събрание е необичайно, сподели пред публицисти вицепрезиденът Илияна Йотова. Йотова участва на събитието, на което ще бъде показан световен отчет на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) за социално-емоционалните умения на 15-годишните възпитаници.

Може би имаше доста повече случаи през миналите месеци, през които трябваше да се " вземе главата " на ръководителя на Народното събрание, само че това в последна сметка е работа на партиите, вътре в групите, сподели още тя.

Пред избори сме, сподели Йотова в отговор на въпрос какво се случва все още и добави, че през цялото време е било ясно, че всяка от измененията, които са направени в Конституцията и методът, по който са били направени, е трябвало да подсигурят Народното събрание като място и терен за предизборна акция и това се случва.

В отговор на въпрос каква би била алтернативата след изборите Йотова разяснява, че не има вяра на всички тези гласове, които месеци наред изясняват, че няма смисъл да се вършат избори поради липса на опция и тъй като отново щяло да е същото. Никога не е същото и тези, които поддържат тази теза, значи, че не почитат избора на българските жители, сподели още тя. Ще забележим какви ще бъдат резултатите, само че този въпрос в сегашния миг въобще не ми е забавен, тъй като месеци наред се приказва повече за това кой по какъв начин ще използва властта, в каква " сглобка " и няма дума за това за какво тези хора желаят да ръководят, добави Йотова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР