Все още нямам информация за арест на шефа на НЕКСО

...
Все още нямам информация за арест на шефа на НЕКСО
Коментари Харесай

МВР още не дава информация за арест на шефа на Нексо

" Все още нямам информация за арест на шефа на " НЕКСО " Коста Кънчев на улица " Елин Пелин " нощес. Много евентуално е, да са осъществявани единствено обиски. Дори да е имало арест, те няма да ни съобщат на този стадий, тъй като това са към момента оперативни дейности. "

Това споделиха пред лупа бг от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, запитани за акцията нощес.

Полицейска интервенция по залавянето на босът на Nexo Коста Кънчев тече сега на територията на София, научи кореспондент на Lupa.bg. Според към този момент непотвърдена публично информация, той е бил локализиран и задържан в жилище на централната софийска улица „ Елин Пелин “.

Според осведомени, на този адрес дълги години е живял създателят на криптопирамидата Nexo Коста Кънчев. Впоследствие криптофараонът се преместил да живее в по-елитен дом, само че запазил парцела си, въпреки да го продал на трето лице.

Възможно е Коста Кънчев да се е укривал в жилището от седмица насам, въпреки че при акцията против офиса на сдружението предходната седмица да беше обявено, че Кънчев е отвън страната. Засега няма публично удостоверение за ареста на боса на Nexo.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР