Все още няма публично известни сондажи на социологическите агенции кои

...
Все още няма публично известни сондажи на социологическите агенции кои
Коментари Харесай

Костадин Димитров е фаворит на букмейкърите за кмет на Пловдив

Все още няма обществено известни сондажи на социологическите организации кои претенденти за кмет на Пловдив имат преимущество, само че букмейкърска къща към този момент предлага залози за борбата в града.
Според Winbet, предлагането на ГЕРБ за кмет на града Костадин Димитров е цялостен любимец за кметския пост.
Коефициентът за триумф на Димитров е 1,3, за Славчо Атанасов – 3,75, а за Ивайло Старибратов – 5. Това са тримата съществени кандидати за кмет на Пловдив. Шансът на Костадин Палазов, претендент на Българска социалистическа партия, е оценен на 41.00, а на Станислав Балабанов – индивидът на Има Такъв Народ, на 51.00. Кандидатът на Движение за права и свободи Красимир Асенов е с коефициент 151.00.
Букмейкърските коефициенти съвсем покриват социологическите сондажи за борбата в Пловдив преди откриването на предизборната акция. Коефициентите демонстрират, че
букмейкърите залагат на балотаж сред Костадин Димитров и Славчо Атанасов. Те са сигурни, че спечелилият на първи тур ще е претендентът на ГЕРБ.
Интригата е дали Ивайло Старибратов ще измести Славчо Атанасов за място на балотажа. Ако се класира за него, това ще е четвърти за Атанасов след три следващи загуби. Кандидатите за кмет на Пловдив са 18.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР