Все още не е ясно къде ЦСКА ще приеме първия

...
Все още не е ясно къде ЦСКА ще приеме първия
Коментари Харесай

Все още не е ясно къде ЦСКА ще приеме Македония ГП

Все още не е ясно къде ЦСКА ще одобри първия си противник в тазгодишното издание на Лигата на конференциите Македония Гьорче Петров. Публикувайки информацията по отношение на идните дуели на формалния си уебсайт " армейците " не прецизираха на кой стадион ще се организира семейството им.

В обществените мрежи пък бе публикуван документът, който удостоверява, че клубът е получил нужния лиценз за присъединяване в евротурнирите и Първа лига. В него обаче на графата " Турнири УЕФА " е деклариран националния стадион " Васил Левски ". Припомняме, че в последните сезони ЦСКА посрещаше противниците си в първите два кръга на пресявките в евротурнирите на " Българска войска ", а по-късно се местеше на националния стадион поради неналичието на лиценз на своя дом за идващите стадии на конкуренцията.
 Това е ФК Македония Гьорче Петров
Това е ФК Македония Гьорче Петров

Вижте детайлности

През тази акция обаче може европейски дуели на " Армията " да няма. Запитване дали това ще се случи насочи " Тема Спорт " съм пресслужбата на ЦСКА, само че не получи еднопосочен отговор. Пълна информация за семейството на Македония ГП ще има в околните дни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР