Все още не е ясно дали и кога ще бъде

...
Все още не е ясно дали и кога ще бъде
Коментари Харесай

Серия А спира при един положителен резултат

Все още не е ясно дали и по кое време ще бъде възобновен сезонът в Серия " А ", само че към този момент се обмисля при какви условия той още веднъж да бъде спрян, в случай че изобщо се стигне до завръщане към игра.

" Без подозрение, в случай че който и да е човек даде позитивен тест за COVID-19 в някой от клубовете, всичко ще спре. Карантината в тима ще стане автоматизирана и целият сезон ще бъде пресечен. Ако не спреш, вместо това вирусът ще те спре. Да обичаш футбола значи да те е грижа за хората, които работят в него. Единствената причина въобще да си приказваме за обновяване на Серия " А " е нейното икономическо въздействие ", съобщи пред Radio Kiss Kiss Сандра Дзампа от Министерството на здравеопазването в Италия.

Междувременно, още по-малко евентуално е да се доиграе сезона в Серия " Б ", защото тимовете там не са толкоз финансово постоянни, колкото тези в елита, че да следват обширния протокол за провеждането на мачове. " Решението зависи от спортния министър Винченцо Спадафора. Доколкото знам, той си е дал още една седмица, с цел да реши освен за Серия " Б ", само че и за останалите отборни спортове ", добави Дзампа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР