Все още не е ясна причината за инцидента с блъснатия

...
Все още не е ясна причината за инцидента с блъснатия
Коментари Харесай

Все още не е ясна причината за инцидента с блъснатия от влак врачански журналист

Все още не е ясна повода за случая с блъснатия от трен врачански публицист, който умря в ранния следобяд в сряда в локалната болница.

Според първичната информация, локомотивът на пътнически трен за Видин е блъснал пресичащ линията мъж и той бил признат със строшен крайник в незабавното поделение.

Пострадалият е бил в схващане и се оплакал от болки в единия крайник. За страдание в незабавното положението му се влошило и в ранния следобяд той умрял.

Впоследствие лекарите откриват, че блъснатият има голям брой вътрешни контузии, които се оказали несъвместими с живота му.

Въпреки положените грижи от лекарите, 62- годишният Дамянов умрял. Все още не е ясно за какво известният в Северозапада публицист е пресичал на нерегламентирано място жп линията и за какво не е чул и видял приближаващия влак. Не е известно журналистът да е имал здравословни проблеми, заради които не е видял влака. Има догатки, че нещастието се е разиграла поради гъстата мъгла в сряда сутринта в региона, написа Телеграф.

Колеги, съграждани и спортни клубове изричат съболезнования на фамилията на журналиста, прочут приживе с добротата си и огромния си професионализъм.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР