все още не е представил оферта към колегите си от

...
все още не е представил оферта към колегите си от
Коментари Харесай

Ман Юнайтед се мотае и не предлага оферта за звезда на Гладбах

към момента не е показал оферта към сътрудниците си от Борусия Мьонхенгладбах за халфа Денис Закария, въпреки клубът от „ Олд Трафорд “ да има съществени упоритости да притегли швейцарския полузащитник.
Закария не преподписва контракта си с „ жребчетата “, което значи, че е свободен да договаря с всеки тим отвън Бундеслигата преди да му изтече договора в края на този сезон. Манчестър Юнайтед е мощно спряган за подписа на халфа, който пък може да напусне „ Борусия Парк “ още през януари против скромна трансферна сума.
Според италианския публицист Фабрицио Романо „ алените дяволи “ към момента обаче не са пласирали оферта за централния полузащитник.
Романо удостовери, че Закария е удивен от интереса на Юнайтед към него, само че отборът от Висшата лига ще срещне сериозна конкуренция за подписа му. През този сезон швейцарецът има 16 мача във всички съревнования за Гладбах, в които има два гола и една асистенция в целия развой.
Очаква се отборът, воден от Ралф Рангник, да вземе най-малко един полузащитник през зимния трансферен прозорец, откакто Пол Погба и Дони ван де Беек гледат самоуверено към изходите на Ман Юнайтед.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР