Все още не е открито двегодишното момченце, което изчезна в

...
Все още не е открито двегодишното момченце, което изчезна в
Коментари Харесай

Все още не е открито 2-годишното дете, изчезнало преди три години в Бургаско

Все още не е намерено двегодишното момченце , което изчезна в региона на бургаското село Равнец преди повече от три години. Оттогава до момента няма диря от детето, споделиха за Българска телеграфна агенция от полицията в Бургас.

Възможните версии за изгубването му са няколко. Една от тях, че е изведено отвън граница , само че това не е доказано; няма безапелационни следи и информация. Версията, че детето е продадено от семейство също не е доказана, показаха от полицията в Бургас. 

Двегодишното тогава дете изчезна на 18 март 2019 година ; сигналът е подаден малко след 20:00 часа от родителите му. Според очевидци детето е било видяно на към 300 метра от мястото, където е било последно с други деца.

Детето бе търсено от полиция, жандармерия, доброволци, употребявани бяха термокамери . Бяха тествани постройки, места, значителен периметър към региона на селото, където би могло да попадне.

Според проверяващи момченцето било с увреждане на единия крайник и няма по какъв начин да е минало огромно разстояние единствено.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР