Все още не е открит, заподозрения за убийството на Георги

...
Все още не е открит, заподозрения за убийството на Георги
Коментари Харесай

Мистерия в Петричко със злокобен разстрел, бягство в Сен Тропе и любовен триъгълник виси неразплетена вече две години

Все още не е открит, обвинения за убийството на Георги Рачков в петричкото село Коларово, Борислав Анастасов с прякор Матоко. Той изчезна в нощта на разстреля на Рачков през ноември 2016 година и досега няма диря. Точно на 24 август, предходната година, Матоко се свърза със Struma.com, описа своята версия. Каза, че е почтен и отново изчезна. Така казусът и виси не завършен съвсем 2 години, оповестява struma.com.
 

Полицаите настояват, че го търсят, само че кой го търси и по какъв начин е неразбираемо, защото Матоко не е в бюлетините на Интерпол. Припомняме, че земеделецът Георги Рачков бе убит на входната врата на дома си, пред очите на брачната половинка си в петричкото село Коларово.
 
Веднага като главен обвинен бе разгласен за търсене Матоко. Причината, съгласно криминалистите, любовен триъгълник и възмездие поради Ани.
 
Ето какво сподели преди една година обвиненият палач от Сен Тропе:
 
„ Заради една грозота вгорчиха живота ми! Какъв палач съм аз бе?! Изкараха ме страшилището на Петрич и покрайнината, тъй като по този начин им е комфортно Ето ме, работя законно в Германия, почивам с годеницата си, минал съм 20 летища и граници за 10 месеца и никой не ме спря, за какво бе господа служители на реда, намерете си килъра и не си мийте ръцете с мен Писна ми да слушам нелепости по мой адрес, писна ми! Какъв палач съм аз бе, господа служители на реда, вие къде се намирате и очерняте живота ми. Изкарахте ме палач, поради една грозота.
 
Убил съм от ревнивост ли, каква ревнивост бе?! Това е най-грозната жена, с която съм бил и която ме измами два месеца след връзката ни. Заяви ми, че е бременна и поради детето останах с нея “.
 
Борислав Анастасов с прякор Матоко се свърза със struma.com тогава, с цел да се чуе и неговата дума:
 
„ Колко мъчно беше на петричките служители на реда да ревизират, че в нощта на убийството на този разузнавач и клеветник на полицията Рачков аз изобщо не съм бил в региона?! На 27. 10 2016 година влязох в Македония по работа, това е дни преди убийството на Рачката. Имам очевидци какво съм правил и къде съм ходил, имам бизнеспартньори, които ме взеха с кола от Ново село, докъдето пък ме закара другар, защото нямам брошура. Защо бе господа служители на реда не проверихте тези неща?!
 
Направиха го воин този, а я питайте в селото с какво се занимава. Цял живот сади и продава марихуана, само че тъй като аз съм комфортен, съм огромният нарушител, страшилището, килърът и т. н., и в този момент къщата на Ани ще се пази от мен. Ма, вие добре ли сте бе?!, Аз едвам се откачих от тази жена, ще умъртвявам от ревнивост, цялостни нелепости. Исках си детето, тя не извърши правосъдно предписание и ми забрани да го виждам. Изобщо не ме е интересувало с кого се вижда, и кой и е бил другар. Та нали Рачков у нас е идвал да ми се извинява, че е с нея и съм му споделил, че не ме интересува.
 
Обаче в този момент по този начин им отърва на огромните криминалисти, за които е по елементарно да търсят допускам палач, вместо да търсят същинския. Я си проверете запис, в който се чува по какъв начин някакъв заплашва Рачков „ в случай че не върнеш стоката, си отпътувал “, това се пази в Благоевград. Кой ще изстрелвам и ще умъртвявам поради някаква кукувица, която унищожава детството на 2 деца, едното, от които е моето дете. Мило ми е за него, тя изобщо не ме интересува “.
 
И още: „ Не се укривам, тъй като никой не ме търси. От Македония, влязох в Словакия, след това в Германия, където работя напълно законно сега, във фабрика, извивам тил за 12 евро на час, огромният палач, престъпник и мафиот. Спасява ме единствено, че тук си открих смислено момиче, с което в този момент ще сключа цивилен брак и ще взема немско поданство. Като са сигурни, че аз съм килърът да издадат европейска заповед за арест и това е. Крил съм се, от кого бе, имам адрес, знаят къде съм “.
 
След тази прочувствена изповед, която продължава доста дълго в този жанр, Анастасов изчезна.
 
 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР