Все още има доста какво да се желае, но директорът

...
Все още има доста какво да се желае, но директорът
Коментари Харесай

В Ню Йорк лека-полека се връщат към нормалното, но то още е далеч

Все още има много какво да се желае, само че шефът на огромна компания Робърт Бърнс е обнадежден от признаците, че повече нюйоркчани се връщат да работят от офис след пандемията от ковид.

" Влакът на метрото беше безусловно цялостен тази заран. Връщам се към чакането на опашки по обяд ", сподели той пред Агенция Франс Прес.
 Ресторанти в Ню Йорк оцеляват със замразени вечери Ресторанти в Ню Йорк оцеляват със замразени вечери
Ако има нещо, което заведенията за хранене в Ню Йорк са научили по какъв начин да вършат по време на пандемията, е смяната, оповестява Fox5, представени от БГН...

Все отново Бърнс, който оглавява East Midtown Partnership, комерсиална група, чиито офиси се намират покрай метростанция Grand Central, пресметна, че единствено към една трета от работната мощ в квартала се е върнала присъствено на работа.

" Ресторантите за бързо хранене към момента страдат от тежки финансови последствия. Нещата се усъвършенстват доста постепенно ", смята той.

Други индикатори удостоверяват чувството на Бърнс, че в центъра на Ню Йорк хората почват да се връщат на работа, само че доста постепенно, написа БГНЕС.

През май 62% от огромните работодатели, интервюирани от Partnership for New York City, предвидиха, че техните служащи ще се върнат в офисите си до септември. Но през август единствено 41% потвърдиха същия период.
 Коронавирусът по света: Русия с най-вече инфектирани и умряли за денонощие Коронавирусът по света: Русия с най-вече инфектирани и умряли за денонощие
247 431 916 са регистрираните инфектирани досега, като 90,56 на 100 от тях или 224 097 708 души са оздравели, демонстрира статистиката на Worl...

Компанията за защита на здания Kastle пресмята, че офис постройките в Ню Йорк сега са заети едвам на 32% от естествените си равнища, което го слага зад междинните 37% % в 10-те най-големи града в страната. Резултатът е, че към 30% от магазините наоколо до Grand Central остават празни, съгласно отчет, оповестен при започване на октомври от борда за недвижими парцели в Ню Йорк.

Сред " жертвите " на пандемията са някои фамозни дългогодишни бизнеси, като хотел Marriott на " Лексингтън Авеню ", който отваря порти през 1924 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР