все още е без част от футболистите си с положителни

...
все още е без част от футболистите си с положителни
Коментари Харесай

Нюкасъл все още е без голяма част от заразените

все още е без част от футболистите си с позитивни проби за Ковид-19, само че " двама или трима " може да се завърнат в деня на мача с Албиън, съобщи мениджърът на тима. " Свраките " затвориха подготвителното си игрище предходната седмица и мачът с бе отсрочен.

" Някои от тях бяха тествани по два пъти и върнаха негативни проби. Имаме задоволително играчи, с цел да се надяваме на победа ", сподели Брус и похвали медицинския щаб на клуба.

" Надяваме се, че сме лимитирали болестта. Поне към този момент нещата наподобява седят по този метод. Все още имаме някои хора в изолираност, само че има и двама или трима, които се завърнаха в състава след негативни проби. Твърде доста обаче се заразиха и на следващия ден забележителна част от тима ще отсъства. След това обаче те ще се завръщат последователно. Това сигурно ще ни помогне. Тези с позитивни проби получиха самостоятелни стратегии, както по време на изолацията напролет. Кондиционните ни треньори се грижат за тях. Подновихме тренировки в сряда и сме удовлетворени от това ". Премиър лийг 12 кръг, събота 12 декември  Нюкасъл 17:00предстои  Уест Бромич Албиън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР