Времето в Пловдив ще остане студено и дъждовно. Сутринта над

...
Времето в Пловдив ще остане студено и дъждовно. Сутринта над
Коментари Харесай

Времето в Пловдив остава студено и дъждовно, вятърът постепенно отслабва

Времето в Пловдив ще остане студено и дъждовно. Сутринта над града ще бъде облачно с валежи от дъжд и влажен сняг. Температурите ще са към нулата, а денем ще доближат до 5-6 градуса. Силният вятър последователно ще отслабне.

Сутринта времето над страната ще бъде облачно, тук-там с валежи от сняг. Силният северозападен вятър в Западна България ще отслабне. Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°, в София към минус 2°. Следобед облачността ще е най-вече забележителна и тук-там в Предбалкана и планинските региони ще има валежи от сняг. Ще духа слаб северозападен, в Източна България и по долината на Струма сдържан до мощен северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 1° и 6°, в София към 1°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и денем постепенно ще се покачва.

В планините ще бъде най-вече облачно с валежи от сняг. Ще духа мощен север-североизточен вятър и ще има виелици и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще към минус 4°, на 2000 метра - към минус 10°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, по най-южното крайбрежие с валежи от слаб дъжд. Ще духа сдържан и мощен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 4°-6°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР