Времето тече, а свързаните с възрастта промени са безмилостни не

...
Времето тече, а свързаните с възрастта промени са безмилостни не
Коментари Харесай

7 дрехи, които не трябва да носят пълните дами над 50 години (и с какво да се заменят)

Времето тече, а обвързваните с възрастта промени са безмилостни освен за външния тип, само че и за фигурата. По предписание възрастните дами напълняват и това поражда различен проблем със стила. Какво изрично е неразрешено да носят дамите над 50 и по какъв начин да се размени това “забраненото ” ще разгледаме в този момент.

Тотално черно

Тотално черното стои първокласно и богато на млади девойки, само че след 35 година черното стартира да състарява. Затова е по-добре да се откажете от монохромните цветове. Що се отнася до оптичния резултат на стройността, още няколко десетки цветове имат същия резултат – бордо, шоколад, графит, тъмносиньо, лилаво, смарагдово-зелено.

Неонови цветове 

И не става дума за тежестта. Неоновото зелено или бонбонено розово ще бъде изцяло неуместно за една дама на възраст, което, от своя страна, приказва за явен проблем с усета. Ако вашите цветове са наситените и благородните, тогава пастелът също ще ви пасне.

Мини  

Може би това е грубо, само че ще би трябвало да забравите за мини – и без варианти. Вашата дължина е доникъде на коляното. Толкова елегантно, женствено и сдържано. Най-добрите модели поли са безконечните поли вид „ молив “ или вид „ годе “.

Къси прилепнали панталони 

Прилепналите панталони 7/8, които са толкоз известни през днешния ден, са строго противопоказани за цялостните дами. Защото те образно съкратяват краката. Но пък вършиме дънки или тъмните панталони със стрели – това е женствено и елегантно и на 30, и на 50, и на 60.

Къси пуловери 

Късите пуловери и топовете – първо, са подобаващи за младите. И с тънки фигури, второ. Не се вмъквайте в бездната на неприятния усет и епатаж. По-добре е да си подберете удължена елегантна туника съгласно дънките.

Дрехи по фигурата 

Грубо и безвкусно на цялостните фигури ще наподобява тънкият трикотаж, тъй като акцентира всички гънки на тялото. Честно казано той на доста малко хора отива. Като опция – sheath рокля, направена от дебели платове или рокля вид „ риза “.

Принтове 

Котенца, зайчета, сърца и целувки – всичко това е толкоз благо и сантиментално. Но за девойки на възраст 15-18 години. Но за тях не са доста подобаващи геометричните форми, приглушените цветни печати и анимализъм, толкоз известен през днешния ден. Но за вас – изцяло. И тъкмо това е казусът, когато всяка възраст си има своите преимущества.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР