Времето през май ще е шарено. Ще има много слънце

...
Времето през май ще е шарено. Ще има много слънце
Коментари Харесай

Топ синоптик с тежка прогноза за май: Гергьовското агне да се яде под навес! Времето ще е доста шарено…

Времето през май ще е шарено. Ще има доста слънце до обяд, след това валежи и гръмотевици. Температурите обаче ще са високи и ще е топло. Това синоптикът доктор Анастасия Стойчева от Национален институт по метеорология и хидрология при Българска академия на науките, представена от bTV. 

“По време на празничните дни ни за Гергьовден ни чакат превалявания. Те ще стартират още на 5 май, а на 6 и 7 ще са мощни. В Гърция също ще има доста мощни превалявания. Така че, по-добре гергьовското агне да се яде в България и под навес”, пошегува се тя.

“Единствено в Източна България няма да има мощни превалявания. Там преваляванията ще са под нормите. Температурите ще са над нормата. Очаква се те да доближат до 29 градуса през месеца. Единствено към 6 май ще има леко намаляване, само че не чакаме доста ниски температури и формиране на слани. Засега не се обрисува да сме очевидци на леден май, макар че ще има дни, в които ще има леко намаляване на температурите”, разкри доктор Стойчева. За край тя разкри, че митингът на синоптиците продължава.

“Действията ни не са ефикасни, само че се надяваме някой да ни чуе”, разгласи синоптикът.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР