Времето на Ерик Биниеми като офанзивен координатор на Commanders може

...
Времето на Ерик Биниеми като офанзивен координатор на Commanders може
Коментари Харесай

Ерик Биниеми даде на Chiefs „успокоителни удари“ с обратно посещение по време на плейофите

Времето на Ерик Биниеми като нападателен координатор на Commanders може да е кратковременно, само че той въпреки всичко съумя да окаже въздействие върху сериите на Super Bowl 2024 началниците.

Биниеми прекара пет сезона като OC на Chiefs, преди да напусне за същата позиция предходната година в столицата на нацията.

Но Bieniemy не беше надалеч от Chiefs прекомерно дълго, като се появи преди мача за купата на AFC на Kansas City против Ravens, което наподобява разпали играчите.

Бившият нападателен координатор присъстваше на срещите и разговаряше с офанзивния състезател, който включваше Патрик Махоумс.

Звездата от The Chiefs QB сподели пред кореспонденти в сряда, че е „ ужасно “ да има Биниеми и „ силата, която носи “ в постройката.

„ Той обича да е там. Той обича да бъде част от екипа и да бъде част от тази просвета “, сподели Махомес, съгласно ESPN. „ Така че просто да го върнем в постройката беше в действителност ужасно и да го чувам по какъв начин приказва и силата му … Мисля, че момчетата имаха малко хладни удари,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР