Времето на едноличната премиерска власт приключи и надеждата то да

...
Времето на едноличната премиерска власт приключи и надеждата то да
Коментари Харесай

Румен Радев към Петков: Едноличната премиерска власт приключи

Времето на едноличната премиерска власт завърши и вярата то да бъде възобновено, беше изрично отхвърлена от българските жители по време на изборите. С тази констатация пред представителите на " Продължаваме промяната " започнаха консултациите за сформиране на държавно управление от 47-мия парламент.

От Политическа партия в президентската институция пристигнаха съпредседателите Кирил Петко и Асен Василев, ръководителят на парламентарната им група Андрей Гюров и Яна Балникова.

Румен Радев поздрави " Продължаваме промяната " с успеха им на вторите предварителни парламентарни избори. Държавният глава съобщи, че се надява Политическа партия да осъзнават каква голяма отговорност ляга върху тях след извършените тази година три избора за Народно заседание.

В резултат, акцентира Радев, че връчва първия мандат на разнообразни представители на политическите партии. Това е значимо предизвестие, че доверието на българските жители не се дава безплатно и би трябвало да се отстоява непрестанно, сподели Радев.

По думите му служебното държавно управление стабилизира страната и е сподели, че може да има взаимоотношение сред другите хора и възгледи. Вие доста добре знаете това и също по този начин знаете, че едно дейно ръководство под формата на коалиция може да има единствено и само, в случай че има почитание и съгласие сред партиите в обединението, безапелационен бе Румен Радев.

Той посочи още, че е значимо хората да знаят целите на Политическа партия и готовността за образуване на управническа коалиция. Радев ще желае да чуе какво мислят от Политическа партия за разширение на Европейски Съюз със страните от Западните Балкани, идентичността, историята и просвета в тематиката Република Северна Македония, тъй като обществото ни чака поредни дейности от българската дипломация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР