Времето днес ще бъде предимно слънчево, в повечето райони ще

...
Времето днес ще бъде предимно слънчево, в повечето райони ще
Коментари Харесай

Слънчево и тихо време днес, стана ясно кога идат студовете

Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево, в множеството региони ще остане съвсем безшумно. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София - към 25°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 - към 12°.
-->
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 22°-23°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

През множеството дни от седемдневния интервал ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 23° и 28°, малко по-ниски към събота; минималните температури ще бъдат най-често сред 7° и 12°. В края на интервала през страната ще премине леден атмосферен фронт. На места от запад на изток ще превали слаб дъжд. Температурите ще се намалят с 4-5 градуса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР