Времето днес ще бъде предимно слънчево, като ще духа слаб

...
Времето днес ще бъде предимно слънчево, като ще духа слаб
Коментари Харесай

Топло за април време, но до дни пак ще има сняг

Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево, като ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Минималните температури са сред 1° и 6°, в обособени котловини и по-ниски. Максималните температури ще бъдат сред 16° и 21°, в София - към 18°.

Над Черноморието ще има раздрана облачност, която ще намалее до слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максимални температури на въздуха 13°-15°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 11°, на 2000 метра - към 4°.

В петък ще бъде слънчево и ще се затопли, оптималните температури ще са сред 20° и 25°. В събота вятърът ще се ориентира от северозапад, последователно в Дунавската низина ще се усили. Облачността ще продължи да се усилва, към и след обяд на обособени места в северозападната половина от страната ще превали временен дъжд, в планините и ще прегърми. Към вечерта и през нощта против неделя, с превръщане напразно от североизток, ще стартира бързо и доста намаляване на температурите. В неделя ще бъде облачно, в доста региони с превалявания от дъжд, които със захлаждането по високите полета на Западна България и в Предбалкана ще се примесват и краткотрайно ще минават в сняг.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР