Временно ще бъдат затворени участъци от столични улици за миене

...
Временно ще бъдат затворени участъци от столични улици за миене
Коментари Харесай

Заради миене: Затварят участъци от столични улици

Временно ще бъдат затворени сектори от столични улици за миене в идващите дни, оповестиха от пресцентъра на Столичната община (СО).

От 23:00 часа на 17 юли до 5:00 часа на 18 юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно и южно пътно платно на Софийския околовръстен път в сектора от бул. „ Александър Малинов “ до бензиностанция „ Еко “. Движението на коли ще прави в локалните пътни платна в същия сектор.

От 23:00 часа на 18 юли до 5:00 часа на 19 юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно пътно платно на Софийския околовръстен път в сектора от бензиностанция „ Еко “ до бул. „ България “. Движението ще се прави в северното локално пътно платно в същия сектор.

А от 23:00 часа на 19 юли до 5:00 часа на 20 юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното южно пътно платно на Софийския околовръстен път в сектора от бул. „ България “ до бензиностанция „ Еко “. Движението ще се прави в локалното южно пътно платно в същия сектор, осведомят от Столичната община. 

Заради миене на пътните платна, тротоарите и спирките на бул. „ Симеоновско шосе “ в сектора от Софийския околовръстен път до бул. „ Д-р Г. М. Димитров “ поетапно ще се затварят пътните платна за придвижване.

От 00:30 до 2:00 часа на 16 юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства първо по западното пътно платно, а по-късно -  по източното пътно платно на бул. „ Симеоновско шосе “ в сектора от СОП до ул. „ Проф. доктор Иван Странски “.

След това, от 2:00 до 4:30 часа на 16 юли, се не разрешава влизането на пътни транспортни средства първо по източното пътно платно, а след това – по западното пътно платно на бул. „ Симеоновско шосе “ в сектора от ул. „ Проф. доктор Иван Странски “ до бул. „ Д-р Г. М. Димитров “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР