Временният треньор на ЦСКА Алан Пардю даде пресконференция преди дербито

...
Временният треньор на ЦСКА Алан Пардю даде пресконференция преди дербито
Коментари Харесай

Алън Пардю: За мен е чест да водя ЦСКА, оставката на Младенов беше шок

Временният треньор на ЦСКА Алан Пардю даде конференция преди дербито с Левски в неделя от 17:00 часа, което ще бъде първи мач за двата тима от плейофите в първата шестица на efbet Лига през този сезон.

" За мен е чест да съм тук и да съм управител на клуба. Не чаках това да се случи тази седмица, само че за мен е чест да съм тук ", съобщи Пардю от позицията на ментор на ЦСКА.

" Клубът се свърза с мен още по време на първия коронавирус локдаун. Тогава ме поканиха за управител, а аз споделих, че не познавам добре българския футбол. Впоследствие станах съветник ".

" Напускането на Стойчо Младенов беше потрес за мен. Затова считам, че беше редно да поема отговорност и да повеждам клуба в тези два мача ".

" Трябва да приказваме освен за резултати. Чувствам се добре, първата подготовка мина отлично. Трябва да разберем, че не можем да променим доста неща в това малко време. Сега направихме напълно дребни промени, за които се надявам да благоприятстват играта на отбора ", добави той.
 Спрягат се нови имена за старши треньор на ЦСКА
Спрягат се нови имена за старши треньор на ЦСКА

Ето кои са

" Най-важното е тимът да се концентрира върху мача в неделя и да одобри, че Стойчо Младенов не е тук. Според нас, най-хубавото, което можем да създадем за почитателите, е да се представим добре на терена ".

" Наблюдавал съм задоволително мачове на тима. В това време имахме трима мениджъри, в този момент би трябвало да се опитаме да променим обстоятелството, че не вкарваме доста голове ", съобщи Пардю.

Бившият управител на Нюкасъл направи съпоставяне сред ЦСКА и Лудогорец в битката им за купата: " Лудогорец в действителност демонстрира доста по-добра голова форма. Те са и клуб с доста положително финансиране. Когато има разлика от 10 гола сред нас, това не е доста, само че при 30 към този момент е много. Мисля, че ЦСКА може и би трябвало да реализира доста. Хората тук ме карат да се усещам добре. Мисля, че нещата за клуба в действителност ще се трансформират ".

" Говорих първо с Бруно Акрапович, след това и с Любо Пенев и Стойчо Младенов за мениджърската позиция. Водихме полемики за какво това се случва, мисля, че това не е здравословно за нито един клуб. Тази смяна би трябвало да пристигна от притежателите на клубовете, освен от този на ЦСКА ", сподели той по въпроса с работата на треньора в България.

" Клубовете, с които работих, като изключим Нюкасъл, бяха в доста по-тежка обстановка от ЦСКА. Аз съм благополучен, че макар успехите, успяхме да спечелим против Славия. Борим се за щампионата и за Купата. Виждам предпочитание у играчите на терена ", направи съпоставяне сред ЦСКА и останалите клубове, в които е работил.

Пардю разяснява идното дерби с Левски: " Най-важното нещо в неделя е да забележим по какъв начин ще се усещам аз, както и тимът. Усещам, че се усещам добре в клуба. Желанието ми зависи от това, да създадем всичко дружно. Всичко зависи от нас ".

" Имам огромен опит като управител. За тези два мача би трябвало да сме концентирани и да забележим дали играчите ще могат да останат съсредоточени и да възприемат метода ми на работа ", добави той.

Пардю разяснява и своя противник в неделния мач - Станимир Стоилов: " Според мен треньорът на Левски се оправя необикновено. Левски са съсредоточени, имат предпочитание за игра и не мисля, че това, че Станимир Стоилов няма да е на скамейката, ще им се отрази на следващия ден ".

" Единственият проблем е при Лам, който има лека контузия. Всички останали са здрави ", сподели той.

Той съобщи, че играчите му нямат потребност от мотивираща тирада: " Футболистите нямат потребност от мотивираща тирада. Играем против Левски и в случай че те не знаят по какъв начин би трябвало да се играе против Левски за почитателите, значи има проблем. Футболистите на ЦСКА знаят доста добре против кого ще играем в неделя ".

" Контузията на Юрген Матей бе нещо, което не чакахме и ни оказа въздействие. Относно играта, държанието ни в офанзива е мястото, където сме изгубили предпочитание, само че считам, че с работа и в случай че играчите вършат това, което им споделям, нещата ще се оправят ".

" По принцип професионализмът в клуба е доста висок, по метода на работа на Стойчо Младенов. Трябва да имаме поради, че на терена от време на време имаме 2-3 футболисти, които се по-пламенни. Трябва да си приказваме за картоните ", съобщи той по отношение на многото жълти картони, които играчите на " армейците " получават.

" За нас ще бъде най-важно да покажем положителна реакция. Най-важното за играчите е да видят какво предпочитание има у почитателите за тези мачове, а резултатът самичък ще пристигна. Всеки се тормози, което е добре. Аз желая нещата да се случат и да мога да донеса победа на клуба. След като потвърдих статута си за идващите два мача, аз получих известие от Стоичков, което ме зарадва ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР