Временният старши треньор на Ралф Рангник отхвърли възможността да загуби

...
Временният старши треньор на Ралф Рангник отхвърли възможността да загуби
Коментари Харесай

Ралф Рангник поразя мераците на Барселона за футболист на Манчестър Юнайтед

Временният старши треньор на Ралф Рангник отхвърли опцията да загуби уругвайския си нападател Единсон Кавани през този месец.
Таранът има 19 гола в 49 мача за " алените дяволи " след присъединението си като свободен сътрудник през октомври 2020. Кавани, чийто контракт изтича в края на сезона, е свързван с трансфер в , само че Рангник акцентира значимостта му, без значение че има премного варианти в атакуващ проект:
" Говорихме за Еди и той знае, че аз сигурно няма да го пусна. За мен той е доста значим състезател за остатъка от сезона, към момента играем на три фронта, тъй че сигурно ще имаме потребност от него. Бих желал да разполагам с още един като него, само че за мен е ясно, че Еди би трябвало да остане ", стартира германецът на конференцията си преди утрешното домакинство на Уулвърхемптън.
Германецът е на мнение, че той и Кристиано Роналдо могат да образуват мощно партньорство, без значение че общата им възраст е 70 години. " Той е може би единственият, който може да играе като нападател с тил към вратата и с лице към вратата. Неговият професионализъм и работна нравственос са невероятни и му споделих, че обезверено желая той да остане до края на сезона. Той го знае. Еди също по този начин знае какъв брой доста го оценявам и какъв брой доста го почитам, това бе и повода да заложа на него против Бърнли от началото в тандем с Кристиано ", добави още Рангник.
Немският експерт поразя мераците на Барса за Единсон Кавани, само че това не е най-големият проблем за каталунците - !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР