Временният мениджър на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник смята, че

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник смята, че
Коментари Харесай

Ралф Рангник: В момента няма смисъл да спекулираме за Шампионската лига

Временният управител на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник счита, че все още няма смисъл да се приказва за възможните шансове на тима да се класира за Шампионската лига.

" Имаме да изиграем четири мача до края, като идващите два са на " Олд Трафорд ". Трябва да се опитаме да спечелим колкото е допустимо повече точки и да спечелим допустимо най-вече мачове. За да го създадем, би трябвало да бъдем на най-хубавото си равнище. Челси е добър тим, само че знаем, че в случай че играем добре, можем да победим.

Не мисля, че сега има смисъл да спекулираме за Шампионската лига. Трябва да бъдем реалисти. Дори да спечелим четирите си оставащи мача, класирането ни не е в нашите ръце. Единственото, което е в нашите ръце, е равнището ни на представяме. Важно е да приключим този сезон по най-хубавия метод.

Трябва да се представим добре. Затова ни се заплаща. Играчите към този момент знаят кой ще бъде управител на тима и би трябвало да покажат през 75 000 фенове, че можем да победим Челси.

Разбира се, би било по-добре да играем в Шампионската лига през идващия сезон, само че това визира и други клубове. Подновяването на контракта на Бруно Фернандеш демонстрира, че това към момента това е атрактивен и извънредно забавен клуб.

Надявам се да оказа помощ на Ерик загар Хаг да промени целия метод, с цел да може Ман Юнайтед още веднъж да бъде топ клуб.

Фред към момента не е подготвен. Той тренира през вчерашния ден, само че по-късно ми сподели, че не се усеща на 100%. Хари Магуайър също не е разполагаем. Той има болки в коляното. Не е нещо съществено, само че не е упражнявал нито през вчерашния ден, нито през днешния ден. Единсон ще възобнови тренировки в петък. Джейдън е болен и не е упражнявал ", сподели Рангник.
 Манчестър Юнайтед ще се опитва да притегли Николо Дзаниоло през лятото
Манчестър Юнайтед ще се опитва да притегли Николо Дзаниоло през лятото

Ерик загар Хаг упорства да има в състава си 22-годишния италианец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР