Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик заяви, че е

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик заяви, че е
Коментари Харесай

Майкъл Карик: Въобще не мисля, че това бе дузпа

Временният управител на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик съобщи, че е останал отчаян от равенството на неговия отбор с Челси (1:1).

Той добави, че се гордее с представянето на своите играчи, само че бе безапелационен, че дузпата, от която лондончани изравниха, е несъществуваща.

" Всъщност съм отчаян от резултата. Когато си излязал напред в мач като този, е разочароващо в последна сметка да ти го лишават. Гордея се с играчите и това, което демонстрираха през тази седмица. Бяхме в сложна обстановка и опитахме да извлечем най-хубавото от нея. Дойдохме да спечелим този мач и в този момент имаме малко горчиво възприятие, малко сме разочаровани, не мога да излъжа.

Въобще не мисля, че това бе дузпа. Те имаха доста удари по посока на вратата и Давид Де Хеа направи две спасявания, само че ние бяхме наясно през цялото време, че той ще би трябвало да направи няколко намеси. Разбира се, че желаеме да сме по-добри. Не искам да се унасям, само че считам, че се защитавахме добре и не мога да обвинявам момчетата. Положително е, че си тръгваме разочаровани след подобен резултат и имаме възприятието, че сме пропуснали нещо ", съобщи Карик.
 Челси и Манчестър Юнайтед приключиха наедно 1:1
Юнайтед съумя да удържи Челси на " Стамфорд Бридж "

Здрав мач в Лондон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР