Временният мениджър Майкъл Скубала ще остане начело на Лийдс Юнайтед

...
Временният мениджър Майкъл Скубала ще остане начело на Лийдс Юнайтед
Коментари Харесай

Лийдс остава с временен мениджър, но се оглежда и за постоянни опции

Временният управител Майкъл Скубала ще остане отпред на Лийдс Юнайтед в идния мач от британското състезание по футбол против противника в борбата за оцеляване Евертън. Това оповестиха от клуба, който се намира на едно място над чертата на изпадащите и на една точка пред „ карамелите “.

Помощници на треньора ще бъдат Пако Гаярдо и Крис Армас.

„ Много съм благополучен, че получих опция да повеждам представителния тим на Лийдс. Футболистите също реагираха позитивно на това. Ще се стараем да се изкачваме нагоре по таблицата, до момента в който бордът на шефовете търси непрекъснат управител “, съобщи той, представен от Ройтерс.

Скубала, Гаярдо и Армас бяха отпред на тима и в двата мача против Манчестър Юнайтед, в които Лийдс записа тъждество и загуба.

До това решение се стигна, откакто последният претендент за непрекъснат управител - някогашният ментор на Аякс Алфред Шройдер, се отхвърли от възможонстта да застане отпред на „ белите “. Продължават диалозите с редица претенденти, като измежду разновидностите са някогашният мениджъра на Тотнъм - Нуно Еспирито Санто, скойто сега води Ал-Итихад, до момента в който името на Стивън Джерард също е попаднало в полезрението на шефовете на клуба, въпреки че някогашният треньор на Астън Вила има своите запаси към работата.

След като се разделиха с Джеси Марш преди седмица, в Лийдс получиха отрицателни отговори още от мениджъра на Уест Бромич Албиън Карлос Корберан, треньорът на Райо Валекано Андони Ираола, Арне Слот от Фейенорд, някогашния ментор на Ривър Плейт Марсело Гаярдо, Маурисио Почетино и Шройдер.

Leeds consider Nuno Espirito Santo and Steven Gerrard in their search for a new manager
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР