Време за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония.Овен –

...
Време за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония.Овен –
Коментари Харесай

Телци, днес ви очаква страхотен ден!

Време за духовно филтриране и възобновяване на вътрешната естетика.

Овен – Да кажем, че към момента се борите против някои призраци от предишното, само че поддръжката на Юпитер е от значително значение, с цел да излезете спечелили и в случай че предложите да осъществите верните хрумвания, верните планове, тогава ще бъдете доста по-облагодетелствани.

Телец – Пригответе се за страховит ден през днешния ден. Ще можете да изясните даже неуместните обстановки и оптимизмът ви ще се върне както преди. При тези от вас, които имат връзка, мощно ще се възроди пристрастеността, която в последно време малко беше охладняла.

Близнаци – Работили сте доста през миналия интервал, би било хубаво, в случай че най-сетне можете да употребявате уикенда за отмора. Срещнете се с приятелите си! Напоследък доста постоянно ги пренебрегвате.

Рак – Днес би трябвало да ви е умерено и без основни събития. Ще вършиме това, което чувствате. Ако сте във връзка, любовният ви живот като цяло ще бъде приемлив. Ще се отнасяте с схващане към колегата си и ще срещнете схващане.

Лъв – По-добре да не говорите за обич и да изяснявате връзки в този интервал, тъй като рискувате да извадите некрасиви неща на показ. Стойте надалеч от разногласия. Ако не желаете да се разпаднете в постоянно изцяло ненужните борби, най-добре е да изберете да се оттеглите. Сега това е печелившата тактичност.



Дева – Изобщо не мислете отрицателно през този ден, тъй като можете да допуснете непростими неточности, за които ще страдате по-късно. Ако имате връзка, приемайте всичко умерено, тъй като единствено по този метод няма да имате проблеми.

Везни – Предпочитате да употребявате целия си ресурс от енергийно гориво за домашна работа. Не мислете за нещо, за което мъчно можете да намерите решение сега. Има неща, които е по-добре да оставите на времето. За по-добри финанси би трябвало да ограничите разноските си.

Скорпион – В този ден е потребно да помислите за личния си живот, може би нещо липсва в него. Време е за смяна и вие го усещате доста мощно тези дни. Това обаче не значи, че би трябвало да изхвърлите всичко от остарелия си живот. Очакват ви приятни и хармонични моменти.

Стрелец – Ако имате някакво предпочитание или желание, тогава всичко, което е належащо за триумф, е да започнете да вършиме нещо, като оставите настрани всички подозрения. Ключът към триумфа е в решителността и издръжливостта.

Козирог – Въпреки че ще имате чести промени в настроението през този ден, въпреки всичко ще можете да се сдържате. Трябва да се научите да отхвърляте някои неща, тъй като в противоположен случай те ще оставят доста напрежение. За всяко нещо си има решение.

Водолей – Този ден може да бъде същинско тестване за вас: ще би трябвало да сдържате страстите си, което ще бъде сложна задача. Звездите ще ви поддържат и ви изпращат нараснал % на самообладание и увереност.

Риби – Днес няма да е неприятен ден, само че не толкоз добър, колкото сте очаквали. Звездната конюнктура ще бъде контрастна. Добре е да не вземате решения при тези условия. Бъдете доста деликатни с разноските си, в случай че не желаете те да излязат отвън надзор.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР