Време е кметовете да си ъпдейтнат ситуацията – разследванията вече

...
Време е кметовете да си ъпдейтнат ситуацията – разследванията вече
Коментари Харесай

Спецпрокурор предупреди всички кметове да си ъпдейнат ситуацията и намекна за нещо много скандално: Вече разследваме ние, а не местната полиция и прокуратура! Краде се много!

Време е кметовете да си ъпдейтнат обстановката – следствията към този момент не се вършат от локалната прокуратура, локалната полиция, а от Специализираната прокуратура и Специализирания съд, actualno.com.

Това съобщи ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев. Той приказва по отношение на следващата интервенция под

Гешев уточни, че са претърсени жилища поради данни за закононарушения по работа. Конкретно обвинен е кметът на Червен бряг Данаил Вълов, който пристигна на власт с поддръжката на АБВ. В идващите дни, най-вероятно на следващия ден (21 март), ще стане ясно какви обвинявания ще бъдат повдигнати. Гешев обаче не беше напълно сигурен какъв брой са задържаните в този момент – по думите му, " доколкото му е известно ", става въпрос за шестима арестувани, всичките чиновници от общината в Червен бряг. Те са с административно задържане по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Зам.-главният прокурор сподели и, че една от линиите на разледване е предаване на " Господари на ефира " от 7 май, 2018 година – за социална поръчка по програмата " Топъл обяд ". Накратко задачата била поръчката да бъде извоювана от избрана компания, както било в доста общини. АДФИ е направила инспекция на тази поръчка. А Гешев добави в картината и журналиста Христо Гешов, който беше пребит преди време и твърди, че е поради неговата журналистическа активност във връзка с общинските управляващи. От Гешов са взети показания.

" Пари има, само че се краде доста ", заключи Гешев с уточнението, че не визирал Вълов, с цел да му отбрани конституционните права (презумпцията за невиновност преди да има правосъдна присъда).

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР