Време е да зарадваме всички любители на веган ястията с

...
Време е да зарадваме всички любители на веган ястията с
Коментари Харесай

Рецепта за веган спагети с гъби

Време е да зарадваме всички фенове на веган ястията с една рецепта за  кремообразна паста. Ще се радваме, в случай че решите да я опитате вкъщи, само че подсещаме, че е добре да ревизирате дали някои от хората, които ще се радват на ястието нямат алергии към някоя от съставките. 
Продукти:
Веган крем сос:
0,5 чаша кашу
0,5 чаша вода 
1 супена лъжица лимонен сок
1/4 ч. л. сол 
Паста с гъби:
1 пакет спагети
10 гъби
 НИКОГА не хвърляйте водата, в която сте варили макарони НИКОГА не хвърляйте водата, в която сте варили макарони
Много домакини потеглят със размах към тоалетната паница, с цел да излеят водата, в която са варили макарони или спагети единствено до преди минути...
2 скилидки чесън
1 междинна глава лук
1 супена лъжица зехтин
свеж магданоз и мащерка
сол и черен пипер
 Рецепта за паста с песто, пиле и броколи Рецепта за паста с песто, пиле и броколи
Време е да зарадваме феновете на пастата с тази рецепта с песто, пиле и броколи. Необходими артикули: 2 ч.ч. броколи  сол че...
раздробен магданоз
орехи
Приготвяне:
Накиснете кашуто във вряща вода за най-малко 10 минути. Измийте и нарежете гъбите, нарежете лука, магданоза и мащерката. Загрейте зехтина в огромен тиган, прибавете накълцания лук и смлените скилидки чесън. Добавете нарязаните гъби, половината нарязан магданоз и мащерката и разбърквайте постоянно. Подправете със сол и черен пипер и ги оставете да се готвят за към 10 минути, до момента в който омекнат.
Междувременно пригответе спагетите в подсолена вряща вода съгласно напътствията на опаковката. Запазете 1 чаша вода за готвене, преди да източите. Изплакнете кашуто под течаща вода. Направете крема от кашу, като смесите напоените кашу с вода, лимонен сок и сол. Добавете сметаната към варените гъби и разбъркайте добре. Прехвърлете пастата в соса, хвърлете за 1-2 минути. Ако сосът е прекомерно компактен, прибавете малко от непокътнатата вода за готвене. Украсете с останалите магданоз и мащерка, настъргани орехи.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР