Връзките между нашите народи са живи, особено на чисто човешко,

...
Връзките между нашите народи са живи, особено на чисто човешко,
Коментари Харесай

Румен Радев пред руска телевизия: Връзките между нашите народи са живи

" Връзките сред нашите нации са живи, изключително на чисто човешко, прочувствено, културно, в случай че щете, религиозно равнище. Но в политически и стопански проект нашите връзки бяха накърнени по време на прехода ". Това споделя президентът Румен Радев в изявление за телевизия " Русия 24 " за ролята на Русия в освобождението на България и за връзките сред двете страни. Интервюто е взето в навечерието на 3 март, само че се популяризира от съветската телевизия през днешния ден, съобщи бТВ.

В края на изявлението президентът прави паралел сред специалността си на боен авиатор и опита си в политиката. " Въздушният пердах е рицарско занятие. Този код на държание не всеки път е обвързващ в политиката. И по тази причина тя е в действителност огромно предизвикателство и не би трябвало да се оставя в ръцете на нечестни хора ", споделя той.
Интервюто беше публикувано след скандално предаване по съветската социална телевизия с остри нападки към българските управляващи и Румен Радев, че са " не запомнили кой е освободил страната им ", както и разочарованието на съветския патриарх Кирил от словото на президента, който благодари на всички народи-освободители, а освен на съветския, напомня бТВ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР