Връзката на принц Хари с принц Уилям остава напрегната след

...
Връзката на принц Хари с принц Уилям остава напрегната след
Коментари Харесай

Бруталният отговор от шест думи на принц Хари към Уилям в огромен спор за кралската вражда

Връзката на принц Хари с принц Уилям остава напрегната след обвиняванията на херцога по отношение на културата в кралското семейство.

В книгата си Spare Хари навлиза в огромни детайлности за съперничеството си с Уилям и твърди, че са имали няколко борби сред тях - в това число физическа кавга в тогавашния дом на Хари, Нотингам Котидж.

В различен случай, документиран в книга, Хари разкрива различия с брат си след погребението на дядо им, принц Филип. Братята и сестрите и техният татко, в този момент крал Чарлз, се разхождаха дружно в региона покрай Frogmore Cottage. Съобщава се, че са обсъждали изявлението, което Хари и Меган са дали на Опра Уинфри.

Хари твърди, че се е опитвал да отговори на обвиняванията в тормоз, отправени против Меган, само че татко му и брат му „ не са слушали “.

Според Хари Уилям се е „ хвърлил “ към него, когато се е опитал да върви надалеч. Съобщава се, че той също е употребявал „ скришен код “ за майка им, принцеса Даяна, защото упорства, че просто желае Хари да бъде щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР