Връзката на модела Кендъл Дженър и певеца Bad Bunny приключи

...
Връзката на модела Кендъл Дженър и певеца Bad Bunny приключи
Коментари Харесай

Кендъл Дженър пак остана сама

Връзката на модела Кендъл Дженър и артиста Bad Bunny завърши по-малко от година след нейното начало.

Двойката беше видяна за последно дружно на афтърпартито на " Saturday Night Live " през октомври, когато Bad Bunny пое двойното обвързване да влезе в ролята както на водещ, по този начин и на музикален посетител в шоуто.

Изпълнителят, чието същинско име е Бенито Мартинес Окасио, и Дженър за първи път провокираха слуховете, че са дружно, през февруари, когато бяха видяни на двойна среща с околните другари на моделката Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър.

Източник разкри пред списание " People ", че Кендъл и Bad Bunny са били показани един на различен от общи другари, малко откакто рапърът се преместил в Лос Анджелис. " Кендъл неотдавна стартира да излиза с него ", описа източникът тогава. " Тя го харесва и се забавлява. "

Романсът им се задълбочи напролет, когато двойката беше видяна на езда, а по-късно и на фестивала " Coachella. " Лятото пък се любуваха на отмора в Айдахо, като техен другар увери медиите, че " те несъмнено наподобяват влюбени и връзките им са супер съществени. "

През септември към този момент някогашната двойка направи и своя формален дебют по време на Седмицата на модата в Милано, където изгледаха стилното шоу на Gucci за пролет/лято 2024 година, предаде Дир.бг. 

След като новината за раздялата им към този момент гръмна в медиите, папараци съумяха да снимат Кендъл в компанията на Хейли и Джъстин, и техни общи другари, като компанията сега е на отмора в Аспен.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР